Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Ρίχνουμε το www.alter.grΠροειδοποιήσαμε, αλλά δεν πήρε χαμπάρι ο μαλάκας ο Κουρής. Τώρα απλά γαμάμε τα μουνόπανα.Loicάρουμε, Loiqάρουμε ή Pylorάρουμε το www.alter.gr, και ταυτόχρονα σπαμάρουμε το τουίτερ τους.Kουρή, απόλυσέ τους όλους (ξανά) και βάλε τα μεσημέρια Ζουγανέλη και Σεφερλή.

2 σχόλια:

 1. ποσο δυστυχισμενοι ειστε?

  πνευματικος αυνανισμος ,δεν εχετε ζωη και μελλον καταστρεφετε τα νιατα σας δυστυχοι σαν παρασιτα του περιθωριου.

  αυτοι εχουν ζωη και εσεις με στην καταθλιψη τρεχετε ξοπισω τους να δωσετε νοημα στην μιζερη ζωη σας να περασουν τα χρονια.

  αλλαξε ζωη τωρα,κανε περα την αλητεια δε σε βγαζει πουθενα αυτη η ζωη χωρις νοημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. γιασασ αγαπιτε αδελφε φιλεσ και φιλι εχετε δικιο ιζοι ινε πολι δισκολι ιδειοσ σε αυτεσ τισ πιο δισκολεσ μερεσ που περναι ολοσ-ο κοζμοσ κανενασ δεν ακσιζι να ζισι με προωλιματα επιωιοσ ακομα και οχι μονο! αλα ολα αυτα γινετε για τον καλο μασ περναμε μια σκλιρι δοκιμασεια γιατι? για να γινουμε καλιτερι ανθροπι απο οτι ιμαστε.πρεπι να προσευχομαστε σινεχεια να πιγενουμε πιο σιχνα στιν εκλισια να προσπαθισυμε να ωγαλουμε απο τον εαυτο μασ τισ ανεπιθιμεσ και οχι σοστεσ σινιθειεσ πολεσ φορεσ και ανανγαζμενι επιδι μασ σιμφερι ιτε δεν εχυμε αλι επιλογι. να μιν μιλαμε τα πσεματα. οσο τον δινατον τυλαχιστον!αυτι τιν ικονομικι κρισι ιρθε απο τιν πσιχολογικι κρισι.να αγαπε πιο πολι ενασ τον αλον. ανεκσαρτιτα μορφοσεισ και καταγογισ κτλπ.να ιμαστε ιπομονετικι ευγενικι ευεστιτι ανθροπι περισοτερα απο οτι ιμαστε-και παν απολα να προσευχομαστε σινεχεια και με τιν προσευχι πιστι και αγαπι θα σοθι ι ομορφι ελαδα και ελινεσ και ολοσ ο κοζμοσ.π ι σ τ ε ω υ μ ε αγαπιτε φιλεσ και φιλι οτι σινδομα ολα θα πανε π ο λ ι καλα!!!!!!!!!!! ο θεοσ μαζι μασ!!!!!!! δεν φ ο ω ο μ α σ τ ε τιποτα και κανεναν!!!

   Διαγραφή