Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μπάτσοι των ΜΑΤ με ναζιστικά σύμβολα της Χρυσής Αυγής.Να τους χαίρεστε.


Μπάτσοι των ΜΑΤ με ναζιστικά σύμβολα και χαρακτικά της Χρυσής Αυγής.
«ss - ss - Μπατσοι - δικαστές» Το σύνθημα απλά μεταφέρει την πραγματικότητα.

Οι μπάτσοι το χαράζουν και στα κράνη τους…. Το ss. Τα ένδοξα και ηρωικά ΜΑΤ της χώρας μας το χαράσσουν πάνω στα κράνη τους… για να ξεχωρίζουν μεταξυ τους και να γνωρίζονται …οι φίλοι και εκλεκτοί. Οι διαλεγμένοι από τα εκκολαπτήρια αυγών του φιδιού της ελληνικής δημοκρατίας. Και ο ελληνικός λαός πληρώνει… αυτά τα καθάρματα ακόμη. Τους ντύνει και τους εξοπλίζει… για να τον δέρνουν και μάλιστα… φασίστες με βούλα.

Ο κόσμος το 'χει τουμπανο και ο κ. παπουτσής… αλλιώς δεν γίνεται να είναι εκεί που είναι.

Τέσσερις μπάτσοι των ΜΑΤ με νεοναζιστικά σύμβολα και εθνόσημα μαζί … φιγουράρουν παρακάτω. Πρόκειται για μπάτσους που χτύπησαν λυσσασμένα στις 11 Μάη 2011 την πορεία διαμαρτυρίας στην Πανελλαδική απεργία ξυλοκοπώντας δεκάδες διαδηλωτές/τριες χτυπώντας δολοφονικά και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά στο κεφάλι τον σ. ΓΚ και συλλαμβάνοντας άλλους φορτώνοντας τους τσάντες και μπουκάλια μολότοφ με τη γνωστή πια μέθοδο «Ένα δωράκι από μας»

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Πανελλαδική απεργία 11 Μάη 2011. ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1289018

(SOS) Υλικό που ισως να βοηθήσει τον νεαρό που συνελήφθει στην πορεία και προφυλακίστηκε.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1290625



Η τετραδο-μπατσοπουλιαδα που είναι στις παρακάτω φωτογραφίες… δοξάζει το νεοναζισμό και τη συμμορία της Χρυσης Αυγής και των τσοπανόσκυλων του Καρατζαφερη τιμώντας το φασισμό με αυτοκόλλητα και χαρακτικά, όχι βέβαια σε άμεσα εμφανή σημεία αλλά σε σημεια κρυφά του κράνους, όπως κοντά στο κλείσιμο της προστατευτικής ζελατίνας. Όταν κουμπώνουν δεν φαίνονται. -Ο ένας, εχεί έχει σχηματίσει το ss δίπλα στο Ελλάς επίσης πανω στο κράνος

-Ο άλλος, εχει κολλήσει σηματάκι με το μολών λαβε σε εσωτερικό σημείο στο κράνος.

-Ο τρίτος έχει χαράξει ένα AVE… πάλι πάνω στο κράνος.

-Και ο τέταρτος από την ίδια διμοιρία κοτσάρει και ένα εθνόσημο με την ελληνική σημαια για να θυμόμαστε το ποιηματάκι « Της πατρίδος μου η σημαία ….» μαζί με τα γαλόνια, αλλά χωρίς αριθμό.

Ανάλογες μπατσοομάδες με φασίστες διμοιρίτες και μάλιστα με ονοματεπώνυμο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστυνομικές επιχειρήσεις του Υπουργείου των μπάτσων.

Πριν λίγες ημέρες. Πανεκπαιδευτικό 22 Σεπτέμβρη 2011 (Δαρείος Λυκιαρδόπουλος. (Μάρτυρας υπεράσπισης ουσιαστικά της Χρυσής Αυγής και των συμμοριών της, στη δίκη φασιστών για την δολοφονική επίθεση στον Κουσουρή που ξυλοκοπήθηκε από φασισταριά με τη βοήθεια των ΜΑΤ) https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1335501#1335504

Έτσι για την ιστορία Δεν ξεχνιέται ευκολα το χαραγμένο ss στο κρανος ενός άλλου ΜΑΤατζή… που για το υπουργείου πολίτη τρομάρα τους ήταν λέει το όνομα του αστυνομικού χαραγμένο με την ανάλογη γραμματοσειρά. Τον λένε…δλδ… Χρυssή αυγή. ?

Και πιο νωπά στην μνήμη η 27η Ιουνη οπου είδαμε τα φασισταριά της ΕΘΕΛ, βλέπε μαύρο κρίνο κρατοντας μαχαίρια και λοσταρια, να φυγαδεύονται και να προστατεύονται από διμοιρίες των ΜΑΤ και ασφαλίτες και μετα να τα λένε φιλικά στα πεζούλια της βουλής.



«Ο Λαός δεν ξεχνά τους φασίστες του κρεμά» Για να το χετε στο μυαλό σας κύριοι των ΜΑΤ και εσείς κκ παπουτσή, το παλιό σύνθηματάκι. Είναι διαχρονικό.





κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

Περισσότερες φωτογραφίες ινσάηντ









14 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΦΡΕ? ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ? ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ....ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pros to paron upoferete eseis re kotes exoume liosei ta papoutsia mas sta kefalia sas

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ/ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ?
    ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΝΤΕΒΛΕΤ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑNΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡ-CIA ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O NAZI OTAN ERTHEI H WRA TOY NA SPWFISEI AYTOKTONEI APO TO XEZEKLEMAI POY TON PAEI OPOTEEEE TO TELOS EINAI KONTAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες μας ποιά ειναι τα ναζιστικα συμβολα λιγο, διοτι αντιλαμβανομαι οτι εχεις τρικυμια εν κρανιω. Ειστε μαστορες στην παραχαραξη ιστοριας κ γεγονοτων, αυτο το αναγνωριζει ο καθενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti les re blameno fasistaki....pou tha s pw kai ta simbola...bgale ti galanoleukh pou exeis sto surtari kai baltei sto kolo s ....Kolofasista...traba kiniga kana pakistano!

      Διαγραφή
    2. Υπεκφευγεις νηπιο. Σε ρωταω να μου επισημανεις τα ναζιστικα συμβολα στις φωτογραφιες. Ανεβαζεις κατι για να παρουσειασεις ενα θεμα. Οριστε συγκεκριμενοποιησου αλλιως μν μας ζαλιζεις τν ερωτα. Ποια ειναι τα ναζιστικα συμβολα στις παραπανω φωτογραφιες?

      Διαγραφή
    3. οχι μονο κανουν φτηνη προπαγανδα με fake news... ρωτας με ωραιο τροπο, και σου απανταν ετσι....
      εμετικος αριστεροστροφος φασισμος...
      μια ερωτηση προς τον αρθρογραφο... αυτα τα γραφετε απ την μαλακινση των αναρχογκευ ή ειστε πληρωμενοι πρακτορες??? η σας πληρωνει ο σωρρος?? οπως παραδεχτηκε ο δικος/δικη σας Βαλιανατος.....
      επειδη γεννηθηκατε πουστηδες, δεν χρειαζεται να διαλυσετε ολη την ελλαδα κ ολους τους ελληνες...
      peace bro

      Διαγραφή
    4. εχετε τρελο κομπλεξ με την χρυση αυγη!!! για κανα αλλο κομμα δεν εχετε αφιερωσει τοσο χρονο, ειναι καλα τα αλλα κομματα???? να τα προτιμήσουμε??

      Διαγραφή
  6. Χαχαχα εχω λιωσει με τι γελιοτητα σας....απλητοι....βρηκατε 15 χρυσαυγητες και τους βγαλατε στο ιντερνετ για εκφοβισμο....βρε γελιοτητες...οι φοτο π βαλατε ειναι απο το φβ παλιοαπλιτια.... οι ιδιοι βαζαν φωτο με σημαιες της χρυσης αυγης και ειστε τοσο κλασομεντες που αντι να τους ορμιξετε 300 ατομα σε εναν οπως κανετε παντα αμα δε ειστε 100 φορςα περισσοτεροι τι κανετε για το σπιτι...φβ και το παιζετε ιστορια σε μπλοκ....βαλατε τις φατσες τους μπας και κανει αλλος τη δουλεια...ΚΟΤΕΣ....επισης απλητοι....ποια ναζιστικα συμβολα....δε σε μαθανε στο σχολειο τη ειναι ελληνικο και τι ναζιστικο....οχι...βαραγες φουντες και το επαιζες ιστορια...ιστορια....οχι αυτο σου ειναι αγνωστη λεξη....εισαι τοσο γελιος που βριζεις τους προγωνους σου...που εχυσαν τονους αιμα για να κατεβει οι ναζιστικη σημαια και να αεβει η ελληνικη....σε ολη τη ελλαδα....για να μπορεις εσυ τωρα να καθεσε σε μπλοκ και μαλακιες....να πινεις το φραπε σου εκεινη πεθαναν...και ξερεις γτ πεθαναν γιατι η ρωσια δεν ειχε μπει στο πολεμο και οι κωλοαριστεροι τις παλιας ιδεολογιας σου προτιμησαν να παραδωσουμε τι χωρα και αφησαν τους εθνικηστες να πεθανουν προστατευοντας την...με αλλα λογια...εκεινη επυθημουσαν να μπει η ναζιστικη σημαια στη ακροπολη...απλα για να μην πεσει σφαγη...ποιοι ειναι ναζοι ρε γελιε...μπραβο καλα το καταλαβες οσοι σηκωνουν αριστερες σημαιες και χτυπανε με μολοτοφ...οτι εχουν απαναντι τους...απλα επειδη τους το ειπαν καποιοι...ετσι σου ειπαν βαλε τις φατσες αυτον που ξερουμε....να φοβιθουν...προδοτες και ρουφιανοι...μαγκακια του ιντερνετ...ειδατε τι λαοθαλασσα των εθνικιστων ή φοβιθηκατε...δε ειμαστε 100-200 δεν ειμαστε το 20 % της ελλαδας που ψηφησε ΧΑ ειμαστε το 70% των ελληνων που δε καπνιζουμε χασις και πλενομαστε 1 φορα το χρονο...δε κατεβενουμε σε ποριες με πακιστανους που βιασαν εκλεψαν στο πακισταν τους απελασανε απο τη χωρα και εμεις τους καλοδεχτηκαμε τους καναμε προεδρους αντιρατσιστικων μαλακιων...ξερεις ποιον λεω...αν ναι....ξερεις οτι κατηγορητε για 5 δολοφονιες και οτι βιασε την ιδια του τη κορη... ξερεις οτι βγαινει στα καναλια και λεει τα δικα του στη χωρα μας....αν ναι και εισαι ακομα αριστερος λυπαμε...απλα γελιοποιεις τη νοημοσυνη σου...τους προγονους σου που ντρεπονται ακουγωντας σε να φωναζεις ναζιστες τους ιδεολογους εκεινων που εκαναν το χιτλερ εξωφρενων με την ψυχη τους προστατευοντας την ελλαδα....και ταυτοχρονα ρουφας τζουρες καθαρων ναζιστων που ψυησαν να παραδωσουμε τη χωρα αμαχητη....να βαλουμε το ναζιστικο συμβολο στη ακροπολη αλλα να εχουμε τον ελλενχο...προσεξε με....των εργοστασιων και των βιοτεχνιων...οτι ναι μαλακιες δλδ....λοιπον αντε ψαξε λιγο και ασε αυτα τα μασιμενα που σου δινουνε...ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα εχω λιωσει με τι γελιοτητα σας....απλητοι....βρηκατε 15 χρυσαυγητες και τους βγαλατε στο ιντερνετ για εκφοβισμο....βρε γελιοτητες...οι φοτο π βαλατε ειναι απο το φβ παλιοαπλιτια.... οι ιδιοι βαζαν φωτο με σημαιες της χρυσης αυγης και ειστε τοσο κλασομεντες που αντι να τους ορμιξετε 300 ατομα σε εναν οπως κανετε παντα αμα δε ειστε 100 φορες περισσοτεροι την κανετε για το σπιτι...φβ και το παιζετε ιστορια σε μπλοκ....βαλατε τις φατσες τους μπας και κανει αλλος τη "δουλεια"...ΚΟΤΕΣ....επισης απλητοι....ποια ναζιστικα συμβολα σε κρανοι μπατσων ειδατε?....δε σε μαθανε στο σχολειο τι ειναι ελληνικο και τι ναζιστικο....οχι βεβαια...βαραγες φουντες και το επαιζες ιστορια...ιστορια?....οχι αυτο σου ειναι αγνωστη λεξη....εισαι τοσο γελιος που βριζεις τους προγωνους σου...που εχυσαν τονους αιμα για να κατεβει η ναζιστικη σημαια και να ανεβει η ελληνικη....σε ολη τη ελλαδα....για να μπορεις εσυ τωρα να καθεσε σε μπλοκ και να λες μαλακιες ζαλιζοντας ορχεις....να πινεις το φραπε σου και να τζιβονεις το μαλι το οποιο τζιβωνει ιδη απο τη βρομια και τη μπχλα. Εκεινη πεθαναν...και ξερεις γτ πεθαναν γιατι η ρωσια δεν ειχε μπει στο πολεμο και οι κωλοαριστεροι τις παλιας ιδεολογιας σου ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ ΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ προτιμησαν να παραδωσουμε τι χωρα και αφησαν τους εθνικηστες να πεθανουν προστατευοντας την...με αλλα λογια...εκεινη επυθημουσαν να μπει η ναζιστικη σημαια στη ακροπολη...απλα για να μην πεσει σφαγη...ποιοι ειναι ναζοι ρε γελιε...μπραβο καλα το καταλαβες οσοι σηκωνουν αριστερες σημαιες και χτυπανε με μολοτοφ οτι εχουν απαναντι τους...απλα επειδη τους το ειπαν ΚΑΠΟΙΟΙ(εμεις δε θα βαλουμε τη σκατοφατσα σου...γτ εσυ εισαι ενα οργανο αλλων...δε θα εκφοβισουμε...εμεις θα καψουμε ζωντανους τους αλλους επειτα θα σου δειξουμε με γεγονοτα της αληθεια και αν δε σωζετε απο τη πληση εγκεφαλου που σου εκαναν και απο το χασις ΤΟΤΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...ετσι σου ειπαν βαλε τις φατσες αυτον που ξερουμε....να φοβιθουν και οι αλλοι...προδοτες και ρουφιανοι...ορατε στη νεολαια και με ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ προσηλητιζετε αμιαλους....ανιστοριτους...μαγκακια του ιντερνετ...ειδατε τη λαοθαλασσα των εθνικιστων ΚΑΙ φοβιθηκατε...δε ειμαστε 100-200 δεν ειμαστε το 20 % της ελλαδας που ψηφησε ΧΑ ειμαστε το 70% των ελληνων που δε καπνιζουμε χασις και πλενεται 1 φορα το χρονο...δε κατεβενουμε σε ποριες με πακιστανους που βιασαν εκλεψαν στο πακισταν τους απελασανε απο τη χωρα και εμεις τους καλοδεχτηκαμε τους καναμε προεδρους αντιρατσιστικων μαλακιων...ξερεις ποιον λεω... ναι?....ξερεις οτι κατηγορητε για 5 δολοφονιες και οτι βιασε την ιδια του τη κορη! ΣΟΚ?... ξερεις οτι βγαινει στα καναλια και λεει τα δικα του στη χωρα μας(το τσιρκο)....αν ναι και εισαι ακομα αριστερος λυπαμε...απλα γελιοποιεις τη νοημοσυνη σου...τους προγονους σου που ντρεπονται ακουγωντας σε να φωναζεις ναζιστες τους ιδεολογους εκεινων που εκαναν το χιτλερ εξωφρενων με την ψυχη τους προστατευοντας την Ελλαδα....και ταυτοχρονα ρουφας τζουρες καθαρων ναζιστων που ψυφησαν να παραδωσουμε τη χωρα αμαχητη....να βαλουμε το ναζιστικο συμβολο στη ακροπολη αλλα να εχουμε τον ελλενχο...προσεξε με....των εργοστασιων και των βιοτεχνιων...οτι να ναι ...μαλακιες δλδ....λοιπον αντε ψαξε λιγο και ασε αυτα τα μασιμενα που σου δινουνε...ΝΟΥΜΕΡΟ! ΤΖΙΒΑΤΕ!ΧΑΣΙΣΟΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ! ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχετε τρελο κομπλεξ με την χρυση αυγη!!!
    για κανα αλλο κομμα δεν εχετε αφιερωσει τοσο χρονο,
    ειναι καλα τα αλλα κομματα???? να τα προτιμήσουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή