Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Είπα κι εγώ να φτιάξω ένα μπλογκ...

κάτι ανάμεσα σε Τρομπακτικό και Indymedia... Τρολομπλόγκ δηλαδή αλλά πού και πού θα μπαίνει και κανένα ποστ για "αλληλεγγύη σε συντρόφους", "πορείες αναρχικών" κτλ, θα κάνουμε και καμιά στοχοποίηση για να περάσει η ώρα, και κανένα ddos attack, καθημερινές ασχολίες καμμένων μπλόγκερ δηλαδή.

ΚΑΝΟΝΕΣ
१) Ένας είναι ο βασικός κανόνας. Δεν υπάρχουν κανόνες. Μόνο οι κανόνες του blogger. Οι μόνες αναρτήσεις που θα σβήνονται (κι αυτές όχι πάντα) είναι ξεκατινιάσματα μεταξύ συντακτών (μπορεί να στηρίζουμε Τρομπακτικό, αλλά να μη γίνουμε και Τρομπακτικό).
Δεν σβήνονται αναρτήσεις για μαλακίες τύπου "δεν έχουν εικόνα" ή "έχει βίντεο πάνω από το more" κλπ κλπ κλπ.
Σχόλια μπορεί να κάνει ο καθένας χωρίς επαλήθευση λεκτικού κειμένου (fuck alt+shift). Προς το παρόν δεν έχουμε τσατ, άρα ότι θέλετε το γράφετε στο μπλογκ και οι αποφάσεις παίρνονται ελευθεριακά.
Για να γίνει κάποιος συντάκτης, αρκεί να στείλει ένα mail στο gamias_tis_geitonias@ymail.com ή στο talimpanezos@gmail.com
Θα μπαίνουν και βυζιά, μην ανησυχείτε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
Μπλογκ που είμαι συντάκττης: Τρομπακτικό
Μπλογκ-φόρουμ-σάιτ-εφημερίδες που έχω τρολλάρει στο παρελθόν: ksipnistere, eglimatikotita, Wikipedia (πολλές φορές), Ριζοσπάστης (η τρολιά με το ΚΚΕ και τις μίζες από τον Σαντάμ) και το φόρουμ του Μπουμπούκου (ο GiaNt με ξέρει γιατί είχα χρησιμοποιήσει για καμιά βδομάδα το nickname του για να τρολλάρω τον Μπουμπούκο και τα μπουμπουκάκια).
Ινδάλματά μου: GiaNtakos, Urfurshlaag (όχι πάντα γιατί κάπου κάπου με νευριάζει ο πούστης), mouroprovaatos, Κουφοντίνας, Μαζιώτης, Τσουτσουβής, Αμπού Νιντάλ, Κωστής Ραπτόπουλος, και σε μεγάλα κέφια Μπιν Λάντεν.

Αυτό το μπλογκ ΔΕΝ φτιάχτηκε για να κάνει ανταγωνισμό στο Τρομπακτικό. Ο διαχειριστής του προέρχεται από τα σπλάχνα του Τρομπακτικού και τα δύο μπλογκ θα συνεργάζονται.
Άντε και καλή νέα τρολλοσεζόν (γιατί όταν τελειώνουν οι Πανελλήνιες αρχίζει το trolling).

5 σχόλια:

  1. Καλή αρχή! Πότε πήγε κιόλας Σάββατο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalh arxh aderfe!tha se sthriksoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θαρρώ πως έκανα μαλακία και πως δέχτηκα πρόσκληση αλλουνου :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλληλεγγυη να κανεις με τη μανα σου που τις τραβας την συνταξη για να γραφεις μαλακιες με του σουρουκλεμεδες τους αεργους αλητες που εμπλεξες.

    ασχημο τελος εχουν οι παρεες σου με το περιθωριο

    κατεβαινεις τα σκαλια της κοινωνιας και καταστρεφεσαι καημενε.

    κριμα στο πατερα σου που σε καμαρωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή