Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τι γίνεται όταν ένας φασίστας τρολλάρει φασίστες;


η απάντηση είναι μπάχαλο και πολλά lulz! Αυτό έγινε όταν ο γνωστός σε όλους μας Δημητράκης "Stalin1488-ακρίδα της ΓΑΔΑ-polpot1488-Παντελέης-Φασιστοσταλίνας-Κώστας Δοβλέτογλου-Χαοτικός Αμοραλιστής-Ισλαμοφασίστας-Αναρχοφασίστας-Mao1488" Πλατής αποφάσισε να τρολλάρει τους ναζίκουλες του NS-Hellas (Ελληνικόν Εθνικοσοσιαλιστικόν Ιστολόγιον) και τον Αχρηστοτέλη Καβλέντζη, για λογαριασμό του Μοχάμεντ "Νικόλαου Μιχαλολιάκου" Ζακφτίμ.

Το φασιστοξεκατίνιασμα που ακολούθησε στο ΚΡΥΜΜΕΝΟ τόπικ του Webwar δεν έχει προηγούμενο:

Eδώ είναι το τόπικ, αλλά εγώ είπα να το κάνω κόπι-πέιστ για τα lulz και εδώ.

--------------------------------------------------------------------------------

Μουνοξεκωλιάστης
Guest
MOYNI ΠΛΑΤΗ MΠEΣ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΣΟΥ
« on: March 26, 2011, 01:06:48 am »Quote[απόπατος ως spam]

Συνεχίζει την προβοκάτσια ο Δημήτρης Πλατής ή Stalin 1488 ή ή ή για λογαριασμό του Μιχαλολιάκου


του Μαύρου Λύκου

Αμέσως μετά την αποκάλυψη της νέας προβοκάτσιας της Χρυσής Αυγής ενάντια στο ιστολόγιο ns-hellas από το δήθεν "διαγραμμένο" στέλεχος της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Πλατή, με εντολή του Νίκου Μιχαλολιάκου, ακολούθησε και νέα εξίσου γελοία προβοκάτσια.

Λάβαμε στο ιστολόγιο ns-hellas, email από τον Δημήτρη Πλατή, που φαινόταν καθαρά ότι ήταν στημένο, και απαντήσαμε ώστε να δούμε που το πάει!Το email είχε το παρακάτω περιεχόμενο:

Συγχαρητήρια για τις αποκαλύψεις σας συναγωνιστές!
Μπορεί κάποιος τρίτος άμα θέλει να σας στείλει ένα κείμενο να το δημοσιεύσετε;

~Ένας εθνικοσοσιαλιστής που παρακολουθεί σιωπηρά τα σημεία των καιρών


Απαντήσαμε, και λάβαμε την ακόλουθη απάντηση από την Δημήτρη Πλατή:


Ωραία συναγωνιστές, ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση, θα έχετε νέα μου στο άμεσο μέλλον!


Κατόπιν ο Δημητράκης , υπερήφανος για τις "σπουδαίες γνώσεις του" ως φοιτητής στο Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Πάτρας, άλλαξε το περιεχόμενο του email μας, αφήνοντας τα υπόλοιπα τα ίδια, και έβαλε συνδέσμους σε δημοπρασίες αντικειμένων του Αριστοτέλη Καλέντζη, έβγαλε φωτογραφία το email, και το ανήρτησε στο Webwar.

Σκοπός του Μιχαλολιάκου για αυτή την προβοκάτσια ήταν αφενός μεν να μας φέρει σε σύγκρουση με τον Αριστοτέλη Καλέντζη, αφετέρου δε να δώσει την εντύπωση σε ανόητους καταναλωτές σε πλαστικά μπρελόκ, κινέζικα μπλουζάκια , στιλό, και άλλα είδη πλανοδίου πωλητή που εμπορεύεται, ότι θα μπορούσε ποτέ το ιστολόγιο ns-hellas, να έχει σχέση με τέτοια αποβράσματα του συναφιού του τύπου του διαδικτυακού βόθρου Webwar, και μάλιστα να τους στέλνουμε και πληροφορίες.

Ακολουθεί η εικόνα με την νέα προβοκάτσια του Πλατή,για λογαριασμό του "αρχηγού" του.



Όμως... για να αλλάξει κανείς το κείμενο του email, δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει πολυτεχνείο.
Είναι πανεύκολο να το κάνει οποιοσδήποτε άσχετος.

Στην παρακάτω φωτογραφία, δημοσιεύουμε εμείς δύο email.

To πρώτο είναι ακριβώς ότι μας έστειλε , επιδιώκοντας να του απαντήσουμε ώστε να αλλάξει την απάντησή μας και να κάνει την νέα βρωμοδουλειά του.

Το δεύτερο, είναι ΕΚΠΛΗΞΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. "ΚΛΙΚ" ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ.
Θα είναι πολύ χρήσιμο σε δεκάδες άτομα που έχουν στοχοποιηθεί από την ιστοσελίδα webwar
και τις προβοκάτσιες της Χρυσής Αυγής.






Λυπούμαστε βεβαίως που βρωμίσαμε τον χώρο του ιστολογίου μας αναγκαζόμενοι να αναφέρουμε αυτά τα αποβράσματα, αλλά έπρεπε να αποκαλυφθεί η χυδαία προβοκάτσια που σκηνοθέτησαν εναντίον και σε εμάς και σε πλήθος άλλων άτομων και ομάδων που αρνούνται να γίνουν πελάτες στο γνωστό μαγαζί.

Ελπίζουμε τουλάχιστον αυτά τα ανούσια από ιδεολογικής πλευράς δημοσιεύματα, να είναι χρήσιμα και σε όσους συναγωνιστές βρέθηκαν στοχοποιημένοι από τον συγκεκριμένο βόθρο, σε φιλοζωικές οργανώσεις που αντιδρούν στην κακοποίηση ζώων, σε δεκάδες άτομα που βρέθηκαν στοχοποιημένα αφού βρήκαν τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους στο webwar2, αλλά και σε δεκάδες νέα παιδιά ώστε να γνωρίσουν από πρώτο χέρι το τι σημαίνει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προτού να μπλέξουν μαζί της.

Πιστεύουμε ότι έγινε τουλάχιστον αντιληπτό πλέον από τα συγκεκριμένα αποβράσματα, ότι δεν τους παίρνει η κατάσταση με το NS-HELLAS και να τους στείλει ο "αρχηγός" τους να παίξουνε τώρα κάπου αλλού.

Τέλος αναφέρω ότι σήμερα το βράδυ, δέχτηκα ενοχλητικά τηλεφωνήματα, από κινητό τηλέφωνο με αριθμό 6946002622

Αυτά προς το παρόν και μέχρι να σκεφτείτε την επόμενη γελοία σας προβοκάτσια, διαβιβάστε τους προσωπικούς μου χαιρετισμούς στον "αρχηγό" σας. Συνεχίστε έτσι απρόσκοπτα να ασχολείστε μαζί μας, μπορείτε να γίνεστε ρεζίλι όσο θέλετε.


Φαύλου θιάσου κομπάρσοι
- αίσχος η κάθε σκηνή!
Ψεύδος και δόλος κι απάτη
που κάθε ανδρεία σφαλεί!

Θά ’ρθη της Δίκης η μέρα,
θά ’ρθη του Ήλιου το Φώς!
Πυρ της Ελλάδος καρτέρα
κι είναι σιμά ο καιρός!


Ο "Μαύρος Λύκος".


Διαβάστε επίσης:



http://ns-hellas.blogspot.com/2010/11/to.html
http://ns-hellas.blogspot.com/2010/11/webwar3org.html


Υ.Γ: Σήμερα το πρωί το ιστολόγιο dimitrisplatis.blogspot.com "το έριξαν" όπως φαίνεται, αλλά τα αναλυτικά στοιχεία του τα οποία περιείχε με πλήρη τηλέφωνα και διευθύνσεις και φωτογραφίες, τα έχουν αποθηκεύσει αρκετοί.
Eνότητα : Καταγγελίες

28 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
Αφού δεν θέλει γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου γιατί τουλάχιστον δεν έκανες τον κόπο να βρεις την σωστή γραμματοσειρά και μέγεθος στο παραποιημένο email που έφτιαξες; Και πέρα από την πλάκα γιατί να σου στείλει email και να μην γράψει απλά την διεύθυνση σου στο σημείο που πρέπει αφού το έκανε (και τόσο σωστά) το δικό του; Θα το ήθελα πολύ να μου απαντήσεις στα σχόλια. Και τέλος ποιος μου λέει εμένα ότι δεν έκανες το ίδιο και στην παράθεση που έχεις από το φόρουμ τους;

9 Δεκεμβρίου 2010 12:47 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Λάβαμε κάποιες ερωτήσεις , μια σύντομη απάντηση

1) Το μόνο πρακτικό όφελος που είχε να στείλει mail, είναι να δει και να μιμηθεί τον τρόπο γραφής, όπως και έκανε, ώστε το mail να φαίνεται αυθεντικό. Πήρε το "Χαίρε συναγωνιστή," και το "Συναγωνιστικούς χαιρετισμούς" στην αρχή και το τέλος που του είχαμε στείλει και το υπόλοιπο κείμενο το ξανάγραψε μιμούμενος τον τρόπο γραφής.
Κατά τα άλλα δεν είχε άλλο λόγο να στείλλει mail, αφού όποιος θέλει μπορέι να στείλει κατευθείαν mail στον εαυτό του ως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και με την υπογραφή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ και με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, με την εντολή telnet , εντός λίγων λεπτών, ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκει στο google κάνοντας αναζήτηση στη φράση "fake mail".
Ένας άλλος τρόπος είναι να στήσει κανείς κάποιον Mail client στα windows που να υποστηρίζει προτόκωλο IMAP , να μετακινήσει το mail που έλαβε από τον Φάκελο "εισερχόμενα" στο φάκελο "προχειρα", να του αλλάξει εκει διευθύνσεις και περιεχόμενο, και μετά να το ξαναμετακινήσει στα εισερχόμενα.
Και έχει και κάμποσους άλλους τρόπους. Δεν θα γίνουμε εδώ τεχνικό εγχειρίδιο να δίνουμε οδηγίες του πως να στέλνει ψεύτικα mail o κάθε προβοκάτορας, αλλά απλώς για να πάρετε μια ιδέα ότι ειναι πανεύκολο με μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ να βρει κανεις τις οδηγίες, ή να το κάνει μόνος του με απλή γνώση υπολογιστή.


2)Τα ντοκουμέντα εδώ πέρα δεν δημοσιεύτηκαν με σκοπό να γίνει "πολιτικός αγώνας" και να πείσουμε κανέναν να φύγει από το μαγαζί του Μιχαλολιάκου. Αυτό το μπλογκ δεν είναι μαγαζί για μπρελόκ για να ψάχνει ή να μαζεύει πελάτες. Αν πάντως ως παράπλευρη συνέπεια φύγει κανείς από το μαγαζί, απλά δικό του καλό θα κάνει, για μας εδώ τίποτε δεν αλλάζει με μετακινήσεις κόσμου , τα πράγματα αλλάζουν μόνο με ανελίξεις ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Τα στοιχεία για τον Πλατή και τα όποια ντοκουμέντα δημοσιεύτηκαν ώστε εθνικιστές που απειλούνται, με φωτογραφίες τους που δημοσιεύει σε διάφορα φόρουμ, με απειλητικά τηλέφωνα στα σπίτια τους και στον τόπο εργασίας τους τρομάζοντας γονείς και εργοδότες, με απειλές και εκβιασμούς σε άτομα ότι ¨"αν δεν σβήσεις το μπλογκ σου εντός δέκα ημερών θα βγάλω όλα τα στοιχεία σου και θα σε διώξουνε από την δουλειά σου" που κάνει κλπ, να είναι σε θέση να ξέρουν τα στοιχεία αυτού που τους απειλεί, ποιός είναι από πίσω (ο Μιχαλολιάκος), με ποιό σκεπτικό το κάνει και με ποιά μεθοδολογία, ώστε να μπορούν να αμυνθούν. Δεν είναι θέμα κάποιου "πολιτικού αγώνα" οι δημοσιεύσεις αυτές, είναι στοιχειώδες θέμα επιβίωσης, καθώς έχουν προσπαθήσει να εμπέξουν άτομα φιλικά με αυτό το ιστολόγιο ακόμα και σε περίεργες ιστορίες, δημοσιεύοντας π.χ. "ανάληψη ευθύνης" στο Ίντερνετ με ονόματα και στοιχεία άσχετων με το θέμα και με οτιδήποτε παρόμοιο συναγωνιστών για υποθέσεις που διώκονταν ακόμη και ως κακουργήματα. Και όλα αυτά απλά και μόνο ως εκβιασμοί και εκφοβισμοί γιατί δεν ψωνίζουν μπρελοκ και μπλουζάκια από του Μιχαλολιάκου και δεν ψήφισαν ΧΑ.

Το ζήτημα δεν είναι να πείσουμε κανέναν με "ντοκουμέντα" κλπ για θέμα. Όποιος είναι νοημων καταλαβαίνει αμέσως τι παίζεται, όποιος είναι καθυστερημένος ότι και να του δείξεις πάντα θα του βρίσκουν μια απίστευτη δικαιολογία ότι "δεν είναι έτσι" και θα την πιστεύει.
Το ζήτημα είναι πλέον η περιφρούρηση ατόμων που έχει τεθεί κίνδυνος ακόμη και για την ίδια τους την ζωή, μέσα από προβοκάτσιες του Δημητράκη. Ατόμων που δεν έχουν πράξει τίποτε εναντίον κανενός, με μοναδικό τους έγκλημα ότι δεν ψώνισαν μπρελόκ από του Μιχαλολιάκου και καλούσαν σε αποχή από τις δημοτικές.

Μόνο αν γίνουν ευρύτερα γνωστά κάποια πράγματα , αν μάθει όλος ο κόσμος ποιοί είναι οι δράστες αυτών των μεθόδων και πως λειτουργούν θα μπορέσουν να αμυνθούν όσοι απειλούνται. Η δημοσιοποίηση είναι η μόνη άμυνα σε τέτοιες περιπτώσεις. Και αυτό έγινε από αυτό το ιστολόγιο. Όποιος κατάλαβε καλώς, όποιος δεν είναι σε θέση να καταλάβει, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου να τον πείσουμε.

9 Δεκεμβρίου 2010 4:39 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Από άτομο από τον ίδιο τον κύκλο του Πλατή, έμαθα ότι ο Πλατής έβγαλε το όνομα και το επώνυμο του συναγωνιστή του Δ.Μ στο Ιντυμίντια και τώρα διαδίδει ότι το έκανε το..nshellas!

Η αιτία για αυτά, είναι ότι ο Δ.Μ. έφυγε από την χρυσή αυγή... Όχι μόνο εδωσε τα στοιχεία του στο Ιντυμίντια, αλλά διαδίδει ότι το έκανε το ns-hellas

Έτσι λειτουργεί ο Μιχαλολιάκος και το συνάφι του. Ο απόλυτος βόθρος ή απόλυτη βρωμιά και ακαθαρσία.

9 Δεκεμβρίου 2010 7:01 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Δε ξερω αν το διαβαζατε απο παλιοτερα το φορουμ, αλλα υπηρχε ενας τυπος που εγραφε στις αρχες ως Skinhead, με υπογραφη " Δεν ειμαι φασιστας". Μετα απο καιρο το γυρισε στο κομμουνιστικο -ως οπαδος του Σταλιν- και επειτα απο λιγο καιρο ακομα, εγινε χιτλερικος με τη σβαστικα κατω απο το ονομα του. Το nickname του τοτε ηταν Τοπικιστης, αλλα στο battlefield.gr (μετα απο το studentgossip.gr) μπορουσες να αλλαξεις το εμφανιζομενο ονομα σου, χωρις να αλλαξεις νικ ή να φτιαξεις νεο account οπως στα περισσοτερα φορουμ. Τελος παντων, ο τυπος εγραφε σε ενα σημειο κι εβριζε τον Χαοτικο οτι τον ρουφιανεψε κι οτι εμφανιστηκε περιπολικο εξω απο το σπιτι του ή οτι τον μαζεψε η ασφαλεια σε μια φαση. Ξερετε τιποτε γι'αυτον ή το περιστατικο? Στο φορουμ δε ειχε μπει σε λεπτομερειες. Το τελευταιο του ποστ ηταν οτι το φορουμ παρακολουθειται απο την ασφαλεια και καλο θα ηταν να το εγκαταλειψουν ολοι.

ΥΓ. Επισης ελεγε οτι ειχε βρεθει εκτος φορουμ με αλλο μελος που δηλωνε αναρχικος/φιλελευθερος με το νικ Τεντωμας, μετεπειτα το γυρισε σε συντηριτικος/καπιταλιστης κτλ με νικ Ιαβερης, κι αυτος εξαφανιστηκε απο το φορουμ.

ΥΓ2. Ο Golden Boy που αναφερετε, ειναι ο FinalBoss? Γιατι υπηρχε και χρηστης με το νικ GoldenBoy που επαιρνε "συνεντευξεις" απο τα υπολοιπα μελη.

11 Δεκεμβρίου 2010 4:39 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Τι ρωτάς τώρα και τι ασχολείσαι, τελείως καμμένες καταστάσεις...

Ναι, αυτόν που αναφέρεις τον ξέρουμε ποιός είναι και ως φυσικό πρόσωπο.

Ήταν απολίτικος σκινάς και "περίπτωση" που λένε, που έμπλεξε με τον Δημητράκη και έπαθε κρίση ταυτότητας, έτσι άλλαζε "ιδεολογία" κάθε τρεις μήνες... (μερικά ακόμη ψευδώνυμά του εκτός από Τοπικιστής ήταν national bolshevic, commisar κλπ)Τελικά κατέληξε σε εθνικιστής skinhead και έχει μείνει εκεί αρκετό καιρό τώρα. Είχε σχέση με Ρόδο ήταν φίλος του Δημητράκη.
Εμάς μας είχε απασχολήσει ο συγκεκριμένος καθώς είχε δημοσιεύσει μιαι φορά σε κάποιο φόρουμ κάποιες βρωμιές εναντίον μας με κάποιο ανώνυμο από τους πολλαπλούς λογαριασμούς που διατηρούσε. Τον βρήκαμε , μας είπε ότι όλα αυτά που έγραψε του τα είχε πει ο Δημητράκης και τον πίστεψε νομίζοντας ότι ισχύουν, ότι έκανε λάθος και ότι ζητάει συγγνώμη και έτσι έληξε το θέμα με αυτόν.
Τον ξέρουμε ποιός είναι ως φυσικό πρόσωπο, έχει κόψει τελευταία επαφές και με τον Δημητράκη και με το Webwar, έχει αρχίσει να ασχολείται με την πραγματική ζωή κλπ, είχε βρει και κοπέλα κλπ Ήταν επικίνδυνος στο βαθμό που έκανε παρέα με τον Δημητράκη και ψάρευε από διάφορους πληροφορίες και του τις έλεγε, συμμετέχοντας σε μια φάση στην οποία ούτε και ο ίδιος είχε καταλάβει τι ακριβώς ήταν, την οποία την νόμιζε ως κάτι ανάμεσα σε κάτι αστείο και περίεργο μέχρι κάποιο περίεργο είδος αντικορφομισμού κλπ. Περίπτωση τελείως, αλλά στην ουσία δεν είχε τίποτε παραπάνω άσχημο ή ύποπτο πέραν του ότι ήταν ένα πολύ ιδιόρρυθμο και "χαμένο" όσον αφορά το να βρει τον εαυτό του άτομο που τον παρέσυρε και τον έμπλεξε ο Δημητράκης σε ιστορίες που δεν γνώριζε ο ίδιος. Μην ασχολείστε μαζί του.
Όσο για τον άλλο τον αναρχοφιλελευθεροκεντρώο που αναφέρεις, ο "τέντωμας" και αυτός ξέρουμε ποιός είναι, αυτός είναι άσχετος με όλα αυτά, απλά έψαχνε παρέα σε φόρουμ και έτσι είχε πάει και σε κάτι συναντήσεις. Αυτός τελικά ήταν και ο μόνος εκεί μέσα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σχετικά "υγιές" άτομο στην ψυχολογία του και μάλιστα παρότι αναρχοφιλελεύθερος δεν ήταν κολλημένος, ήταν και σχετικά ανοιχτόμυαλος στο σημείο που αν αυτός μπορούσε να πει κανείς ότι αν αυτός ως αναρχοφιλελευθεροκεντρώος απείχε απόσταση 100 από τον τρόπο σκέψης του Ε/Σ , αυτά τα αποβράσματα του Μιχαλολιάκου που απείχανε εκατο χιλιάδες, δηλαδή χίλιες φορές παραπάνω.

Το γεγονός που διάβασες με την ασφάλεια έξω από το σπίτι δεν ισχύει, ήταν συννενοημένο ανάμεσα στους δύο (Τοπικιστής και χαοτικός) να κάνουν ότι έχουν μαλώσει άγρια και ότι ο ένας υποψιάζεται τον άλλο ως ρουφιάνο, ώστε μετά να μιλήσουν και οι δύο με ένα Ροδίτη μαθητή επίσης μέλος της ΧΑ που έγραφε ως Ryan , που είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με όλα αυτά, και να τον "ψαρέψουν" για να δούνε τι έχει καταλάβει. Η ιδέα για αυτό ήταν του "χαοτικού", που ήθελε να δει τι έχουν καταλάβει γι αυτόν οι άλλοι ροδίτες της ΧΑ, και έβαλε τον Τοπικιστή να τον καταγγείλει ως ρουφιάνο, ο Τοπικιστής το δέχτηκε βλέποντάς το ως "πλάκα", και συμμετείχε, άλλωστε δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς ήταν όλα αυτά και γιατί συνέβαιναν και σε τι ακριβώς ιστορία συμμετείχε, ήταν γενικώς...μπερδεμένος.

Ο Goldenboy που έπαιρνε συνεντεύξεις είναι ο Χ ή Finalboss.

Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν κόψει κάθε σχέση με το Webwar, δεν συμμετέχουν στο Webwar3, εκτός του Δημητράκη, που άλλωστε ήταν και ο κεντρικός ρουφιάνος που χρησιμοποιησε, παρέσυρε και έμπλεξε σε μεγάλο βαθμό όλους τους υπόλοιπους καμμένους ψυχάκηδες. Ακόμα και ο επίσης Χρυσαυγίτης και διαχειριστής στην "Αντεπίθεση" Κάλκι , που έγραφε ως "Ισλαμοφασίστας" κλπ, είχε κάποτε κάποια θετικά στοιχεία πριν μπλέξει με τον "Χαοτικό" ρουφιάνο του Μιχαλολιάκου και με την ΧΑ. Είδες πως καταντάνε τελικά τον άνθρωπο οι κακές συναναστροφές;

12 Δεκεμβρίου 2010 1:34 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Τέλος να αναφερθεί ότι μετά από την καταγγελία εδώ ό "Χαοτικός" (Δημήτρης Π) άλλαξε το ψευδώνυμό του σε "Giant", αυτός είναι ο γνωστός αναρχικός και πρώην μέλος της ΝΕΟΣ (νεολαίας του ΛΑΟΣ!!!) Γιαντάκος, που γράφει στο διαδίκτυο συνεχώς εναντίον της Χρυσής Αυγής και έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Μιχαλολιάκο... Έχει έντονη μανία και μαζί του ο Δημήτρης Π. δημοσιεύσει συνεχώς και φωτογραφίες του σε διάφορες ιστοσελίδες και στο Webwar.

12 Δεκεμβρίου 2010 1:45 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Για όσους τα διαβάζουν, να μην νομίζουν ότι είμαστε "καμμένοι" και καθόμαστε και παρακολουθούμε ανοησίες. Απλώς επειδή ο συγκεκριμένος διαδικτυακός βόθρος της ΧΑ είναι άκρως επικίνδυνος, ένας που έχει σχέση με το ιστολόγιο αυτό εδώ, ασχολήθηκε με το ζήτημα για μια μικρή περίοδο, και βρήκε πανεύκολα και άμεσα όλα τα απαραίτητα για να λυθεί ο "άλυτος" για τους περισσότερους "γρίφος" του γιατί συνέβαιναν και τι ήταν όλα αυτά όπως και ποιοί ήταν πίσω από αυτά. Και με τις λίγες δημοσιεύσεις που έγιναν πρόσφατα εδώ, είναι σαφές ότι η προβοκάτσια αυτή της ΧΑ με όνομα Webwar έχει "καεί", όπως και ότι ήταν ένα ανάμεσα σε εκατοντάδες παραδείγματα για να καταλάβει κανείς το πόσο βαθειά άρρωστες είναι κάποιες καταστάσεις , το ΠΟΙΟΣ είναι η πηγή αυτής της αρρώστειας εδώ και 30 χρόνια και το πως λειτουργεί, ούτως ώστε να μπορούν να αμύνονται στοιχειδώς στο μέλλον όσοι τουλάχιστον βάλλονται και στοχοποοιούνται από ανώνυμους διαδικτυακούς βόρθους, όπως το Webwar ή το νήμα "Μιχαλολιακος + ΚΥΠ=Love" το οποίο επίσης είχαν ανοίξει κύκλοι της ΧΑ (και όχι αναρχικοί ή διαφωνούντες με την ΧΑ όπως νομίζουν πολλοί) το 2003, και έπαιζε το ρόλο του τότε Webwar. Σημειωτέον δε, ότι αρκετές δημοσιεύσεις στο νήμα αυτό δεν προέρχονται από πρώην Χρυσαγυγίτες, π.χ Κουσουμβρή, Άρμα κλπ, αλλά από τον αντίστοιχο Δημήτρη Π. της εποχής, που είχε αναλάβει σε πλήρη αντιστοιχια με αυτά που συμβαίνουν τώρα στο webwar, να "μιμείται" (άκρως αποτυχημένα) αυτούς που πρόσφατα είχαν φύγει από ΧΑ στο Ιντυμίντια και μετά να λέει ο Μιχαλολιάκος στα γραφεία στους νεαρούς τότε πελάτες "είδατε όλοι αυτοί συνομωτούν στο ιντυμίντια μαζί με τους αναρχικούς εναντίον μου" ,ακριβώς όπως κάνει τώρα με το Webwar και το "Καπνιστήριο". Στοχοποιήθηκαν και τότε άτομα που φοβόταν ο Μιχαλολιάκος μην φύγουν από ΧΑ, έβριζαν οι ιδιοι ακόμα και στελέχη τους με τον ίδιο τρόπο που σήμερα στο webwar o Δημήτρης Π. βρίζει τον Κασιδιάρη παριστάνοντας ότι είναι ο ...Γκέκας, έδιναν και μερικά ονόματα δικών τους λέγοντας ότι τους δίνουν οι άλλοι και είναι ρουφιάνοι κλπ.

12 Δεκεμβρίου 2010 1:52 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Συνέχεια από το προηγούμενο σχόλιο:

Και έτσι λοιπόν παίζεται μια χαρά από τον μιχαλολιάκο ο ρόλος και το παιχνίδι του συστήματος. Από την μια δίνεται η εντύπωση στην κοινωνία ότι "οι φασίστες είναι ψυχικά άρρωστοι τύποι που δεν έχουν άλλοι δουλειά από το να ξεκατινιάζονται στο Ίντερνετ", εντύπωση που παίρνουν από τον Μιχαλολιάκο και τους ρουφιάνους του και διαδίδουν παντού οι Χρήσιμοι ηλίθιοι της Νέας Τάξης και του Μιχαλολιάκου αναρχικοί (που θεωρούν ότι όλα αυτά που τοςυ σερβίρει ο Μιχαλολιάκος είναι πραγματικότητα), από την άλλη οι "πελάτες" στο γνωστό ρουφιανομάγαζο παραμένουν εγκλωβισμένοι , μαντρωμένοι και ελεγχόμενοι νομίζοντας ότι "όλοι οι εκτός μαγαζιού είναι πολύ πιο σάπιοι από τον αρχηγό μας, άρα παραμένουμε εδώ". Απόλυτα συμπληρωματικός ο ρόλος και εδώ Μιχαλολιάκου και αναρχικών, όπως και στα διάφορα στημένα σόου στους δρόμους που στήνει ο Μιχαλολιάκος εδώ και χρόνια με την συμμετοχή και των αναρχικών, και μεταδίδονται τηλεοπτικά στους Θεατές της Δημοκρατίας του Θεάμτος χρησιμοποιωντας ώς κομπάρσους αγνά παιδιά με ιδανικά που συμμετέχουν και πάνε και μπλέκουν νομίζοντας ότι πολεμάνε για Έθνος και Πατρίδα... Μετά την τηλεόραση , από το 2003 και μετά μεταδίδουν στημένα αντίστοιχα σόου και στο Ίντερνετ. Ένα τέτοιο σόου ήταν και το Webwar, όπως ήταν και το γνωστό νήμα "Μιχαλολιάκος ΚΥΠ=LOVE" . Σημειωτέον επίσης ότι και στα δύο υπήρξε ένα εμφανώς πλαστό έγγραφο που κατήγγελε τον Μιχαλολιάκο, στο πρώτο μπήκε έγγραφο τάχα της "ΚΥΠ" στο δεύτερο αλλαγμένο με Photoshop γράμμα του που τον έβγαζε ομοφυλόφιλο. Σκοπός της δημοσίευσης και της δύο φορές ο ίδιος. Να δοθεί η εντυπωση στα μάτια των πελατών του μαγαζιού ότι αφού τα συγκεκριμένα έγγραφα είναι εμφανέστατα πλαστά, άρα "όλοι όσοι με κατηγορούν με κατηγορούν άδικα"! Και τις δύο φορές την δουλειά και την μετάδοση και διάδοση του πλαστού εγγράφου που τους φύτεψε ρουφιάνος του ίδιου του... "καταγγελόμενου" στο διαδίκτυο, έκαναν χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος, αναρχικοί (την πρώτη φορά) ή ...περίπου αναρχικοί την δεύτερη φορά.

12 Δεκεμβρίου 2010 1:53 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Σχετικό κείμενο με την Δημοκρατία του Θεάματος,
και τον παιχνίδι Ψευδαισθήσεων και των Ψεύτικων Ειδώλων (στην λογική των οποίων εμφανίζουν και κατασκευάζουν αυτές τις ψεύτικες εικόνες είτε στα γραφεία με διάδοση φημών είτε στο διαδίκτυο με τα διάφορα Webwar και τα ρουφιανονήματα στα ιντυνμίντια οι άνθρωποι του Μιχαλολιακου) μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

http://ns-hellas.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html

12 Δεκεμβρίου 2010 3:02 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Μετά τις αποκαλύψεις ο μίστερ μαξ μάλλον φοβήθηκε και αποχώρησε για τα καλά ακόμα και από andmin και μαζί με αυτόν και το παιδαρέλι ο tron, ούτε σχόλια δεν κάνει πια. Ο Δ.Π. απομονώνεται διαρκώς, αλλά με την περίπτωση της αναρχικής δημοσιογράφου Ψαριαλένα Μαϊντανός που φαίνεται ότι εχει πολύ ενεργό ρόλο και ανέλαβε και την επανοργάνωση του webwar3 μπορεί κάποιος να μας πει τι γίνεται; Ισχύει ότι το 2006 συνελήφθει σε πορεία; Δε φαίνεται να είναι κάποια 20χρονη που τρολάρει και κάνει χαβαλέ και είναι γνωστό ότι σχολίαζε από παλιά με άλλα nicknames. Ποιά είναι λοιπόν και σε τι ακριβως αποσκοπεί;

15 Δεκεμβρίου 2010 7:12 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Ρώτησε κάποιος για τον τύπο που είχε σχέση με γνωστό "εθνικοσοσιαλιστικό" περιοδικό.

Ο συγκεκριμένος φτιάχνει λογαριασμούς σε κάθε φόρουμ που υπάρχει, από το phorum.gr, το webwar, την "Αντεπίθεση", το φόρουμ της ΝΕΟΣ, το φόρουμ των αυτόνομων , το chat box του Στόχου κλπ και φτιάχνει συνέχεια και διάφορα blogs.
Σε όλα αυτά εμφανίζεται με διαφορετικές πλαστές προσωπικότητες, συχνά γυναικείες (π.χ. έχει ανεβάσει και σελίδα στο scribd ως γυναίκα ή στο myspace) κλπ και παριστάνει ότι είναι διαφορετικό άτομο, για να πιάσει επαφές με κόσμο .

Το ψευδώνυμο στο Webwar που είχε ήταν Goat Christ.
To περιοδικό είναι "Ελληνοκεντρικό" δηλαδή υποστηρίζει την παρανοϊκή αντίηψη ότι οι Έλληνες είναι αυτόχθονες και μάλιστα όλοι οι άλλοι ευρωπαίοι , κατάγονται από τους Έλληνες!
Επίσης ασχολείται συχνά πυκνά με UFO, θεωρίες συνομωσίας, άρθρα για το ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας κλπ

16 Δεκεμβρίου 2010 12:50 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Για αυτόν τον Χάος, που είναι admin στο webwar τι γνωρίζετε?

16 Δεκεμβρίου 2010 6:23 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Ψαριαλένα Μαϊντανός; Χμμμμ... Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται για παραλλαγή του ψευδωνύμου Μανταλένα Παριανός που χρησιμοποιεί ο ψυχάκιας τραβεστί ραδιοφωνατζής Μιχάλης Σκαραμαγκάς (σχολιάζει ως Michael_Sc στο Buzz), πολύ γνωστός και από την έντονη δραστηριότητά του ως σχολιαστής στο μπλογκ του άλλου αρχισυκοφάντη, του McManus. Υποθέτω ότι είναι ακριβώς αυτό το άτομο. Αν είναι πράγματι ο Σκαραμαγκάς/Μichael_Sc/Μανταλένα Παριανός (κι έχει κι άλλα ψευδώνυμα κι έχει φτιάξει κατά καιρούς ένα σωρό μπλογκ), μιλάμε για περιπτωσάρα, για άτομο τελείως πειραγμένο.

16 Δεκεμβρίου 2010 7:17 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Και ναι, τελικά επιβεβαιώθηκα σ'αυτό που σας έγραψα προηγουμένως για την "Ψαριαλένα Μαϊντανός". Είναι τελικά ο 30χρονος Μιχάλης Σκαραμαγκάς (φωτογραφία εδώ), που έχει γίνει γνωστός με πολλά ψευδώνυμα, αλλά κυρίως με το "Μανταλένα Παριανός". Με το battlefield.gr (κι αργότερα με το webwar2) ασχολήθηκε πρώτη φορά το 2007. Είναι άτομο βαθύτατα συμπλεγματικό -γι'αυτό άλλωστε ταίριαξε και με τον Πλατή- , παρενοχλεί ένα σωρό άλλα ιστολόγια με εκατοντάδες ψευδώνυμα, η σεξουαλική του ταυτότητα είναι απροσδιόριστη και είναι αρκετά γνωστό στο μικρόκοσμο του ελληνικού ίντερνετ ότι είναι τραβεστί. Το ψευδώνυμο "Ψαριαλένα Μαϊντανός" δεν είναι δική του επινόηση, αλλά του Анонимный που τον είχε ξεμπροστιάσει, προκαλώντας επιδείνωση των ψυχοπαθολογικών φαινομένων της βαριά άρρωστης προσωπικότητάς του.

16 Δεκεμβρίου 2010 8:25 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Να σημειώσω πως στο webwar για μια μεγάλη περίοδο συμμετείχε και ο γνωστός Πειρίθους, ένας αργόσχολος φοιτητής που πρώτα θα πάρει σύνταξη από τη ζωή και μετά πτυχίο. Αυτός είχε στενές σχέσεις με Κάλκι, Λαστ λούνι και skrewdriver που πρόσφατα απεχώρησε. Στόχος τους ήταν η στοχοποίηση όσων έφευγαν κατά καιρούς αππό το μαντρί. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη σαπίλα των συγκεκριμένων, που διασκέδαζαν δίνοντας στη φόρα ονόματα, φωτογραφίες και στοιχεία για άλλους. Μεγάλο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι που συνεχίζεται μέχρι τώρα έχει και η Ο.Μ., από τα emo κοριτσάκια της φάπας που την έχουν δει τώρα εθνικοσοσιαλίστριες.

19 Δεκεμβρίου 2010 9:30 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Ο Kim Jong-il είναι ο πρωην ισλαμοφασίστας?

25 Δεκεμβρίου 2010 1:06 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Το κανάλι "Tagmatasfalitis" στο Youtube του Πλατή είναι;

27 Δεκεμβρίου 2010 5:00 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Πολύ ενδιαφέρον και αρκετό υλικό για τον Πλατή εδώ

http://xawatch.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html

Το κανάλι ταγματασφαλίτης στο youtube δεν είναι του Πλατή, το έχει ένας στενός φίλος του από Ρόδο

Ο Kim-Yong-Il είναι ο πρώην Ισλαμοφασίστας ή Κάλκι(διαχειριστής στην Αντεπίθεση) ή Άρης που είναι το κανονικό του όνομα.

29 Δεκεμβρίου 2010 4:02 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Ο Πειρίθους, είναι συγγενής του Μιχαλολιάκου, στέλεχος της νεολαίας της ΧΑ και είναι τα "αυτιά" του Μιχαλολιάκου, τον παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο και του δίνει πληροφορίες. Στο Webwar έγραφε παλαιότερα με το ψευδώνυμο "Μισάνθρωπος"

29 Δεκεμβρίου 2010 4:04 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους συμφερον θα ειχαν οι αναρχικοι βοηθωντας το σαπιο κατασκευασμα του Μιχαλολιακου....

30 Δεκεμβρίου 2010 1:52 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Τώρα ο απατεωνάκος ο Δημήτρης Πλατής του Σπυρίδωνα άλλαξε πάλι το ψευδώνυμό του στο webwar3 και γράφει ως Urfurslaag.

Επίσης, βρήκα κι άλλα στο xawatch:

http://xawatch.blogspot.com/2010/12/h.html

Ο καλός μας ο Δημήτρης Πλατής του Σπυρίδωνα προωθεί την παιδοφιλία. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι, όταν μετά το κλείσιμο του battlefield, φτιάξανε το webwar2, στους κανονισμούς τους ο Δημήτρης Πλατής του Σπυρίδωνα/Φασιστοσταλίνας/Αριστερός είχε ωρίσει ότι στα δικά του θρεντ οι κανονισμοί είναι ότι επιτρέπεται προώθηση βασανισμού ζώων και παιδοφιλίας.

Ωραία άτομα διάλεξε ο Μιχαλολιάκος για να καθοδηγούν τους νέους συναγωνιστές...Και για να διάλεξε τέτοια άτομα, δε μπορεί, τέτοιος θα είανι κι αυτός, αφού "όμοιος ομοίω αεί πελάζει" ή "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι".

2 Ιανουαρίου 2011 3:10 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Προς αυτόν που ρωτάει για τους αναρχικούς πιο πάνω. Οι αναρχικοί δεν έχουν κανένα συμφέρον να βοηθήσουν τον Μιχαλολιάκο.
Λόγω άγνοιας όμως, συχνά τροφοδοτούνται από τον Μιχαλολιάκο με "πληροφορίες" , και τις αναμεταδίδουν.

Αν δεν το ξέρετε , μάθετε ότι υπήρχε επί χρόνια υπεύθυνος από ΧΑ για να δημοσιεύει στο ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ όλες τις εκδηλώσεις/συγκεντρώσεις κλπ της ΧΑ, παριστάνοντας τάχα τον "αναρχικό" και λέγοντας ¨"οι φασίστες κάνουν συκέντρωση εκεί την τάδε ώρα, να πάμε να τους κανονίσουμε" κλπ. Η ιδέα ήταν του Μιχαλολιάκου, γιατι λέει πολύς κόσμος και πολλοί εθνικιστές διαβάζουν το Ιντυμίντια και έτσι γίνεται λέει διαφήμιση των εκδηλώσεων.

Στο "Μιχαλολιάκος ΚΥΠ" κάποιες από τις δημοσιεύσεις είναι του ίδιου του Μιχαλολιάκου και αρκετές είναι του συναφιού του. Εκτός από του ότι "δίνουν" συχνά άτομα που φεύγουν από ΧΑ και τους έχουν μπει στο μάτι, παριστάνουν με γελοίο τρόπο ότι αυτά τα γράφουν διάφοροι άλλοι εθνικιστές που είναι αντίθετοι με το ρουφιανομάγαζο,για να τα έχουν να τα δείχνουν στα παιδάκια της ΧΑ που τους πουλάνε μπρελόκ. Τους τα δείχνουν λέγοντας ότι "να ορίστε ο τάδε και ο τάδε κάθονται όλη μέρα στο Ιντυμίντια και μας βρίζουν με διάλεκτο μεταξύ κατινιάς και πιάτσας τραβεστί στην Συγκρού"

Όμως οι συγγραφείς των σχολίων αυτών που φαινομενικά βρίζουν το Μιχαλολιάκο δεν είναι αυτοί που νομίζουν διάφοροι ανόητοι αναρχικοί, αλλά ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος. Οι συγκεκριμένοι "φασίστες δεν ξεκατινιάζονται μεταξύ τους" όπως επίσης νομίζουν διάφοροι ανόητοι αναρχικοί, αλλά ο μιχαλολιάκος βρίζει τον εαυτό του ως διάφοροι άλλοι, για να δείχνει μετά και να κατηγορεί αυτούς εντός της ΧΑ ότι τον "ξεκατινιάζουν" στο Ιντυμίντια. Έχουν στοχοποιηθεί και άτομα από αναρχικούς εκεί, αλλά αρκετά άτομα έχουν στοχοποιηθεί από την ΧΑ, τον ΠΛΑΤΗ και τον Μιχαλολιάκο που γράφουν ως τάχα "αναρχικοί" και δίνουν όποιους εθνικιστές τους μπαίνουν στο μάτι.

Ενημερωτικά για όποιους αναρχικούς διαβάζουν εδώ τα σχόλια, αναφέρω ότι οι "φασίστες" που φαίνονται να "συμμετέχουν" σε συζητήσεις στο Ιντυμίντια, δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα
ούτε συμμετέχουν πουθενά σε τέτοιες συζητήσει.
Αυτό χαλάει την πλαστή εικόνα ετών που έχουν στο μυαλό τους και κάποιοι αναρχικοί, και έχουν δημιουργήσει από το Ιντυμίντια, αλλά και κάτι 15χρονα παιδάκια εντός της ΧΑ που έχουν φάει επίσης το παραμύθι του Μιχαλορουφιάνου.

Η εικόνα που έχετε στο μυαλό σας για όλους αυτούς τους "φασίστες" που "γνωρίσατε στο Ιντυμίντια" "να ξεκατινιάζονται" είναι τελείως άσχετη με το θέμα.
Και είναι εικόνα που έφτιαξε ο Μιχαλολιάκος και σας σέρβιρε και εσείς πάτε και την επανασερβίρετε μαζικά.
Οι "φασίστες" αυτοί , δεν έχουν ουδεμιά σχέση με το ΠΡΟΦΙΛ που τους έχει φτιάξει ο Μιχαλολιάκος και οπι Πλατήδες μέσω διαδικτύου με σχόλια που τους μιμείται προσπαθώντας να τους παρουσιάσει ως Ημίτρελους ως γραφικούς ή ως ανώμαλους.

3 Ιανουαρίου 2011 12:17 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Υπάρχουν βέβαια και λίγοι αναρχικοί που δείχνουν ότι έχουν πολύ καλή πληροφόρηση για τα του "εθνικιστικού χώρου"... Η προκήρυξη των Πυρήνων της Φωτιάς μετά την έκρηξη στα γραφεία της ΧΑ , περιέγραφε σε πολλά σημεία με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ και πρωτοφανή ΑΚΡΙΒΕΙΑ και ορθότητα το τι πραγματικά συμβαίνει με την ΧΑ σε σημείο που απορεί κανείς που την βρήκαν τέτοια ακριβή πληροφόρηση... Βέβαια από την έκρηξη ωφελημένος βγήκε πάλι ο Μιχαλολιάκος που το έπαιξε μπαρουτοκαπνισμένος και έκανε και διαφήμιση μέσω TV στο μαγαζί και έβγαλε και ένα σωρό λεφτά που έπαιρνε από όλους για να φτιάξει τα γραφεία υποτίθεται , ενώ τα γραφεία τα έφτιαξαν δωρεάν εθελοντές χρυσαυγίτες. Και ακούγεται ότι εισέπραξε επιπλόν και καλά λεφτά από την ασφαλιστική εταιρεία. Και συσπείρωσε και τους χρυσαυγίίτες σε μια περίοδο που έφευγε κόσμος, αυτό σταμάτησε τις αποχωρήσεις. Οι Πυρήνες της Φωτιάς και πάλι για τον μιχαλολιάκο δουλέψανε, είτε το κάνανε συνειδητά είτε το κάνανε ασυνείδητα λόγω ανοησίας.
Τα σχόλια στο Webwar που αποκαλούσαν τον Κασιδιάρη ομοφυλόφιλο τα είχε γράψει ο Πλατής, ο οποίος από κάτω έγραφε απευθυνόμενος στον εαυτό του "Στέφανε γκέκα σε αναγνωρίσαμε", για να μπορεί να παρουσιαζει ο Μιχαλολιακος στα γραφεία της ΧΑ ένα ψευτικο σωσία του Γκέκα , φτιαγμένο διαδικτυακά που να μην έχει καμιά απολύτως σχέση με τον πραγματικό, αλλά είναι δημιουργημα της άρρωστης φαντασίας χοντρορουφιάνων των υπονόμων, με σκοπό να κοροιδευουνε παιδάκια που τους πουλάνε 20 ευρω ενα κινεζικο μπλουζακι των 2 ευρω απλα επειδή έχει πάνω ελληνική σημαία , η 80 ευρώ μια μπλούζα Pit Bull επειδή η συγκεκριμένη πολυεθνική αντιρατσιστική εταιρεία, που αντιπροσωπεύει ο Παναγιώταρος, προβάλλεται εντός της ΧΑ ως "μόδα για φασίστες" ή μάλλον για κορόιδα που νομίζουν ότι είναι φασίστες επειδή θα βάλουν μπλουζάκι με μια πολυεθνική απόλυτα αντιφασιστική μάρκα που τους κοροΪδευει.

ΕΜΕΤΟΣ.

Έτσι και μονο έτσι λειτουργεί η ΧΑ.

3 Ιανουαρίου 2011 12:19 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
ο κομνηνος περελλης ειναι σιγουρα πισω απο τον finalboss το επιβεβαιωνουν και αλλοι που τον ξερουν, αλλα αποκλειεται η ψαριαλενα μαιντανος να ειναι ο μιχαλης σκαραμαγκας. θα επρεπε να ειναι ηλιθια ωστε να βαλει λινκ σε μια περσονα που εχει αποκαλυφθει απο τον Анонимный και εχει καει εδω και χρονια. βγαζει ματι οτι το εκανε επιτηδες για παραπλανηση.

3 Ιανουαρίου 2011 3:48 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Αντε να βγουν στη φορα τα ονοματα και τα στοιχεια και των αλλων χαφιεδων του webwar γιατι πολυ μαγκες την ειχαν δει κι εχουν ρεζιλεψει τον Εθνικοσοσιαλισμο.

4 Ιανουαρίου 2011 10:18 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Καλά αφού επιμένεις να βγουν στην φόρα, ας συνεχίσουμε με τον Κύπριο "αναρχικό" "Προοδευτικό" Μίστερ Μαξ.

http://cyprusindymedia.blogspot.com/2008/12/blog-post_20.html

http://cypriotblogs.com/2010/08/02/%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%AE/

4 Ιανουαρίου 2011 8:08 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Α, ο Γρηγόρης Ιωάννου είναι ο Μίστερ Μαξ τελικά; Το πουλάκι μου...

5 Ιανουαρίου 2011 11:56 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
Γιατί ο Πλατης και οι υπόλοιποι εκεί μέσα προπαγανδίζουν το ότι οι αλβανοί είναι Έλληνες; Μάλιστα σε προηγούμενο άρθρο σας είχατε πει ότι ο συγκεκριμενος εχει ιδρυσει και τους gate32. Γιατί τόση αλβανολαγνεια λοιπόν;

7 Ιανουαρίου 2011 11:53 μ.μ.


NS BLOG http://ns-hellas.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ

--------------------------------------------------------------------------------

Αυτή ήταν όλη η συζήτηση που προχώρησε και έφτασε σε ανώτερα επίπεδα ξεκατινιάσματος. Αν σας πόνεσαν τα μάτια από το διάβασμα, στα παπάρια μου. Αν πάλι δεν το διαβάσατε καθόλου, στα παπάρια σας.

Έχει όμως πλάκα να βλέπεις φασίστες να τσακώνονται στο ίντερνετ για κινέζικα μπλουζάκια και μπρελόκ. Άντε και σ' ανώτερα βρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου