Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Στην απομόνωση δύο μέλη της ΣΠΦ και ο Ρ.Συριανός

Στις 11/11 πραγματοποιήθηκαν οι πειθαρχικές μεταγωγές των συντρόφων-μελών της ΣΠΦ Γιώργου Πολύδωρου και Δαμιανού Μπολάνο. Προφανώς, η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαία, καθώς η πιθανότητα επερχόμενων κινητοποιήσεων υποβόσκει στην κοινωνία των φυλακών, εξαιτίας των αυξημένων περικοπών στα βασικά είδη ανάγκης.



Ο σύντροφος Γ.Πολύδωρος οδηγήθηκε στις φυλακές Χαλκίδας. Εκεί παραμένοντας συνεπής με την αξιοπρέπεια του αρνήθηκε τον εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο που ήθελαν να εφαρμόσουν οι ανθρωποφύλακες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην απομόνωση (για τέταρτη φορά μέσα σε 7 μήνες που είναι κρατούμενος).



Ο σύντροφος Δ.Μπολάνο οδηγήθηκε στις φυλακές Τρικάλων, που βρίσκεται επίσης ο σύντροφος-μέλος της ΣΠΦ Χάρης Χατζημιχελάκης.



Οι δύο σύντροφοι απαίτησαν το αυτονόητο, να βρίσκονται στην ίδια ακτίνα. Αυτή τη στιγμή η απαίτηση τους δεν έγινε δεκτή και ο Δαμιανός αρνήθηκε να μπει σε οποιαδήποτε άλλη ακτίνα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί προσωρινά (σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπηρεσίας) στην απομόνωση.



Φυσικά, οι δύο σύντροφοι δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια... Η δημοσιοποίηση των συνθηκών των φυλακισμένων μελών της ΣΠΦ είναι απλά το πρώτο βήμα μιας κίνησης. Μιας κίνησης που αιωρείται πάνω από τα κεφάλια των επικεφαλών του "σωφρονιστικού συστήματος" σαν ένα τσεκούρι και γυρνάει...γυρνάει....γυρνάει...

ΥΓ: Επίσης στις 11/11 πληροφορηθήκαμε ότι και ο σύντροφος Ράμι Συριανός βρίσκεται στην απομόνωση στις φυλακές των Διαβατών, που μετήχθη έκτακτα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προάσπισε την αξιοπρέπεια με αποτέλεσμα οι ανθρωποφύλακες να τον περάσουν τις επόμενες μέρες από τον εισαγγελέα της φυλακής για πειθαρχική απείθεια.



Παράλληλα, στις 5 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η δίκη του για την ένοπλη απαλλοτρίωση σε κρατικό οργανισμό για την οποία έχει αναλάβει περήφανα την ευθύνη.

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



Αλληλέγγυοι/ες για την υπόθεση της Ε.Ο. ΣΠΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου