Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

και "μαύροι κρίνοι" στη Χαλυβουργία

του φ@σιστοφάγου από το Indymedia

Μετά τους χρυσαύγουλους επισκέφθηκαν και οι "μαύροι κρίνοι" τη χαλυβουργία!

Για όσους μίλησαν περί "λάθους" και "μη αντίληψης" της επίσκεψης των παρακρατικών του Μιχαλολιάκου στη χαλυβουργία, την κυριακή που μας πέρασε 4/3 επισκέφθηκε ομάδα "αυτόνομων" του "μαύρου κρίνου" τους απεργούς και συζήτησαν μαζί τους σε "φιλικό κλίμα" σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των φασιστών.

Σίγουρα η περίπτωση των μιχαλολιάκων ήταν πιό εξωφρενική δεδομένου ότι είναι λίγο ως πολύ γνωστός ο ρόλος τους στην κοινωνία ενώ των μαυροκρινιωτών λιγότερο. Η επίσκεψή τους όμως μετά την επίσκεψη των μιχαλολιάκων κι ενώ έχει δωθεί τόση έκταση δείχνει ότι η αποδοχή των φασιστοειδών από -έστω μέρος- των απεργών δεν ήταν ούτε "λάθος" ούτε "φασιστική προβοκάτσια". Είναι συνειδητή επιλογή που μας δείχνει την κατάντια των αγώνων που βιαστήκαμε κάποιοι να χαρακτηρίσουμε "ταξικούς".

Ψιλη κουβεντούλα των "αγωνιστών" με ρατσιστές που βάζουν στο ίδιο τσουβάλι αφεντικά και μετανάστες. Αυτά είναι τα τέρατα που γεννά ο "ταξικός συνδικαλισμός" της πρωτοπορίας του ΠΑΜΕ, χωρίς να ρίχνω την ευθύνη στο ίδιο το ΠΑΜΕ αλλά σε όσους έχουν υποκαταστήσει στις συνειδήσεις τους την ταξική συνείδηση με την κομματική πειθαρχία. Είναι πολύ εύκολο γι αυτούς να απαρνηθούν κάθε ταξική αναφορά αποδεχόμενοι θεωρήσεις κοινωνικού κανιβαλισμού όπως ο ρατσισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου