Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ν.Ιωνία χτες, ώρα 6 το απόγευμα, καραφλός με φλάιν και ραφτή σημαία στο μπράτσο (σαν τους μπάτσους) κατευθύνεται προς το σταθμό του ηλεκτρικού. Καταφθάνει νευρώδης γκόλφμαν ο οποίος χωρίς να πεί κουβέντα τον τσακίζει με ένα μπαστούνι του γκόλφ νο 2.

Ενα όμορφο σπορ, έτσι κι αλλιώς ευεργετικό για τους νέους αφού τους απομακρύνει από τις κακοτοπιές των ναρκωτικών, συναντά την εξίσου όμορφη δραστηριότητα του αντιφασισμού. Ο φασίστας και τα κόκκαλά του σε ρόλο μπάλας, ένας ρόλος που του ταιριάζει. Ο γκόλφμαν από την άλλη μπορεί να απολαμβάνει το σπορ του δημιουργικά, χωρίς να καταστρέφονται τα δάση για γήπεδα.

Το μόνο πρόβλημα ο μειωμένος αριθμός των φασιστοειδών. Στην Αθήνα δε φτάνουν ούτε για 100 παρτίδες (μαζί με τις ξανθιές). Δεν υπάρχει ωστόσο λόγος να απογοητευόμαστε. Στις γειτονικές βαλκανικές χώρες, κυρίως στη Βουλγαρία, το είδος αυτό της μπάλας φύεται εν αφθονία. Θα μπορούσαν να οργανωθούν εκδρομές σπορτσμεν από διάφορα σπορ (εκτός του γκολφ προσφέρονται και οι αθλητές κρίκετ, μπειζμπολ, τέννις κλπ) στη γειτονική Βουλγαρία για αθλητικούς σκοπούς.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να τσακίσεις ένα φασίστα. Δεν βρίσκω όμως κανένα λόγο να μην το απολαμβάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου