Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Φάτσες φασιστοειδών (κοιτάχτε μαλάκες κάτι σκατόφατσες)

Κοιτάχτε κάτι μούτρα που θέλουν και φέησμπουκ.


Αλέξανδρος Ντίνας από Λακωνία, κολλητός του Κορκονέα.



Γιώργος Φράγκος, χρυσαυγίτης με παρελθόν αλλά χωρίς μέλλον.



Γιάννης Γαλάτσης




Δημήτρης Καραμούτσιος




Χάρης Κομνηνός



Ο Παπαδόπουλος από τους ανένταχτους πατριώτες, αλλιώς "το πατριωτικό κωθώνι".




Βασίλης Κουλμπαλίδης, κουράδα με ονοματεπώνυμο.




Κώστας Κουργιώτης (για τους συντρόφους της Λάρισας δώρο)



Κώστας Λάππας (μπάτσος-χρυσαυγίτης)



Γιώργος Μαρόπουλος




Η άρεια (λέμε τώρα) Βούλα Σαπούνα, που μας ενημερώνει ότι είναι περήφανη που είναι φασίστας στη δημοκρατία μας (στο φέησμπουκ πάντα).




Το ονοματάκι του σύντομα με φωτό της αδερφής του δώρο.



Ο Γιωργάκης Παγανέλης ο ναύτης



Και ο Παναγιωτάκης (αυστηρά μόνο χαστούκια)



Αντώνης Αγάογλου

Τάκης Μπουζούνης (χρυσαύγουλος από Πειραιά)


Νίκος Δρούγας




Οι χρυσαυγίτες επικομεταλλάδες των battleroar. Κώστας Τζόρτζης (κιθάρα), Νίκος Παπαδόπουλος (ντράμς)



Παππάς Κωνσταντίνος




Το τεθωρακισμένο του στόλου. Το μόνο θηλυκό (λέμε τώρα) που δέχεται να πηδηχτεί με φασίστα. Η γυναίκα πατόφτυαρο.




Γεια σου Πετράκη με την καράφλα σου!




Ένα πατριωτικό πουτανάκι.



Ένα άριο πρεζάκι. Η πρέζα είναι ελληνική, ούγκ.


Ασημάκης Ψαρρής



Ακόμα μια άρια, Αλεξάνδρα Καρυωτάκη. Έβαψε το μαλλί ξανθό να μοιάζει άρια.
Σπυρόπουλος Κυριάκος (μέλος σε όλα τα φασιστογκρούπ του διαδικτύου)



Ο Αστέριος Τόσκας (κι από φάτσα σκίζει)



Βαγγέλης Τσακαγιάννης



Ο Γιώργος ο βάζελος




Κώστας Χατζής



Δημήτρης Πιπίκιος (αριστερά) και Σπύρος Γιαννάτος. Αυτούς πρέπει να ρωτήσετε αν θέλετε να τραβήξετε βίντεο, φωτογραφίες κλπ στον Άγιο Παντελεήμονα.



Απόστολος Σουκαράς (με την άσπρη μπλούζα, ΕΘΕΛτζής Χρυσαυγίτης, τραμπούκιζε στο Σύνταγμα και φυγαδεύτηκε από τα ΜΑΤ πίσω από τη Βουλή)

Και μερικοί από το Webwar
Δημήτρης Πλατής του Σπύρου (Stalin1488 ή Χαοτικός Αμοραλιστής ή Η ακρίδα της ΓΑΔΑ, κατά καιρούς έγραφε και σαν GiaNt και σαν Urfurslaag στο Webwar). Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρια (και τώρα) μένει με το μπαμπά του (πασοκόσκυλο και διευθυντής της ΔΕΗ Χανίων, Λινοπεραμάτων και Ρόδου) στη διεύθυνση Αγγελίδη 9 στη Ρόδο.


Γιάννης Χαραλαμπόπουλος (Ψαριαλένα Μαϊντανός ή Goat Christ)



Γρηγόρης Ιωάννου (ο ψευτο-αναρχικός κρυφοναζί Μίστερ Μαξ)




Αλέξανδρος Θάνος (SUPPORT81)



Ανδρέας Σοφιάς (Σταλινομαοϊκός Νεοφασίστας)

Βασίλης Παπαδόπουλος (ο "Φασιστόμπατσος" που στοχοποιεί αναρχικούς στο Webwar)

39 σχόλια:

  1. Αχαχαχαχαχ, μ'αρέσει που όλοι είναι με ονοματεπώνυμο και ο 5ος απο το τέλος "Γιώργος ο βάζελος". Έτσι απλά! Που είναι και σαν Τούρκος παρεπιπτόντως!

    Έλεος έναν που χορεύει ζεμπέκικο τι τον έβαλες?

    Τους έχεις βάλει όλους δίνοντας την αίσθηση ότι είναι εγκληματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αυτό με τους Battleroar ισχύει;
    Όχι τιποτ'άλλο αλλά από μουσική μ'αρέσουν, από πολιτικά δεν έχω ιδέα με τι και ασχολούνται και αν ασχολούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υστερα απο αυτά, υπάρχει κανείς στο Πανελλήνιο που να Πιστεύει κανείς ότι οι αναρχοαριστεροί δεν είναι Ρουφιάνοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΖΟΚΟΜΟΥΝΙΑ 20% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pros to paron stronoume ta kefalia sas sta pezodromia kotes tou internet

      Διαγραφή
    2. ΑΧΑΧΑΧΑ Μ... ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ Κ ΒΟΥΝΑ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ.ΛΙΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. ευτυχώς εσείς ειστε πλημένοι .... κάτι τέτοια φασιστάκια στα δάχτυλα τους παίζουμε ... και παράδοξος μόνο στο φασεβοοκ και σε άλλες σελίδες δηλώνετε χρυσαυγίτες ... ενώ από κοντά ... εεεεεεε δεν με ενδιαφέρουνε τα πολιτικά σκατομυαλοι

      Διαγραφή
  5. προσεχτε μην πατε να κανετε κανενα πεσιμο μονο κωλοάπλυτοι,φατε ξυλο και κλαιγεστε παλι στις εφημεριδες και τις εκπομπες οτι σας επιτεθηκαν απροκλητα οι μαχαιροβγαλτες της χρυσης αυγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. APLITOI H ORA SAS DEN INE MAKRIA ,,,STON PATO SAS 8A BALETE MOLOTF KAI SFIRIA XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ!!!

      Διαγραφή
    2. Πιες κανα τσιγαρο ρε απλυτε και σκασε

      Διαγραφή
  7. Κωλοαπλυτοι ελατε να μαζεψετε σφαλιαρες απο τα γραφεια μας στο σταθμο Λαρίσης...και μετα βγαλτε το στο ιντιμιντια οτι τις μαζεψατε παλι...ουστ παλιοαναρχια γαμω τη μανουλα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι!!!!!ειμαστε πιο πολλοι και σας παει αιμα ρουφιανακια του τσιπρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ρε αντε πήδα από κανά γκρεμό παπαρα...

      Διαγραφή
  8. Ξέρουμε που μένετε βρωμοαναρχικοί! Θα σας λιώσουμε σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα γτ δε με βάλατε;;; Διακρίνω τεράστια κενά στην πληροφόρησή σας!
    Μπορώ να σας τα καλύψω άνετα!!!!
    Να δει τί εστί φασιστικό μπούκωμα!
    ΙΝΤΙΓΙΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. STEILE MAS MIA FWTOGRAFEIA SOU KAI 8A XAROUME NA SE BALOUME STO EPOMENO TEUXOS TOU SOU GAMAME THN MANA KAIRO POU 8A XEI ISTORIES APO OLA TA FASISTAKIA POU TOUS PHDHKSAME KAI 8ELOUN KAI ALLO!MHN SE KSEXASOUME!

      Διαγραφή
    2. α χα χααααα γαμω τα περιοδικά....

      Διαγραφή
  10. ^^^ Αυτο παει για την παραπανω ξεκολιαρα φασιστοκοτα ^^^

    Μωρη ξεφτιλισμενη αιμοροιδα του Χιτλερ πες μας το ονομα σου να σε βαλουμε και εσενα και να ερθουν τα παιδια να σε γαμανε και να τους λες χριστος ανεστη.

    Που να ξερουμε πιο πουτανακι εισαι αφου υπογραφεις ανωνυμος?

    Πες μας ποιος εισαι και που μενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to arxidaki pou leei kostas pappas,htan sto polytexneio tou 95..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Paizoun apeires fotos genika, opoios thelei mporei na vrei osous thelei. To thela (kat eme) einai na stoxopoiounte oi "maximoi". Ntaksh, kai ta pitsirikia gamw re, na fane ksilo de lew. Egw eimai dhmokraths. Alla tso k lo se autous pou vgainoun organomenoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οκ.. Τους στοχοποιήσαμε.. Τώρα? Μήπως είναι κανένας από αυτούς διαθέσιμος για διάλογο? όλο μιλάνε για τα ποσοστά που πήραν στις εκλογές ή για αυτά που θα πάρουν.. Αγνοούν όμως το γεγονός, ότι ένα βασικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων που κινούνται προς την αναρχία, είναι να ΜΗΝ ψηφίζεις.. και πόσο ήταν αυτό το ποσοστό στις προηγούμενες εκλογές? α... ναι ... 45% του συνόλου και όχι το 8% του 50%.. Έγινα γηπεδικός κι εγώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Θανος (3ος απ'το τελος) εβγαλε καναν μηνα στην εντατικη πριν 3-4 χρονια. Πηγε ο ηλιθιος φοιτητης στην πατρα και νομιζε οτι θα κανει της μαλακιες του ανοιχτα οπως εκανε στην Καλαματα (εκει ειχε πλατες βεβαια τον πατερα του τον αρχιμπατσο). Μετα γυρισε καλαματα και κλεγοτανε. Δεν ξαναπατησε πατρα. Και καλα εκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Ρουφιανιά σε όλο της το μεγαλείο! Αλλά αυτό είναι το ήθος κ το ποιόν σας. Είστε προδότες κ εγκληματίες.
    Λέτε πιο πάνω..""na stoxopoiounte oi "maximoi". Ntaksh, kai ta pitsirikia gamw re, na fane ksilo de lew. Egw eimai dhmokraths. Alla tso k lo se autous pou vgainoun organomenoi." Χαίρε Δημοκράτη!"πες μας το ονομα σου να σε βαλουμε και εσενα και να ερθουν τα παιδια να σε γαμανε και να τους λες χριστος ανεστη." Περαστικά σας σε ό,τι κ αν σχολιάσετε από κάτω, εκτίθεστε από μόνοι σας κ στηρίζεστε στο ότι ο λαός δυστυχώς ΞΕΧΝΑ τι σημαίνει αριστερά. Να σφάζεις 60.000 Έλληνες με κονσερβοκούτια στο συμμοριτοπόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαχαχα εχω λιωσει με τι γελιοτητα σας....απλητοι....βρηκατε 15 χρυσαυγητες και τους βγαλατε στο ιντερνετ για εκφοβισμο....βρε γελιοτητες...οι φοτο π βαλατε ειναι απο το φβ παλιοαπλιτια.... οι ιδιοι βαζαν φωτο με σημαιες της χρυσης αυγης και ειστε τοσο κλασομεντες που αντι να τους ορμιξετε 300 ατομα σε εναν οπως κανετε παντα αμα δε ειστε 100 φορες περισσοτεροι την κανετε για το σπιτι...φβ και το παιζετε ιστορια σε μπλοκ....βαλατε τις φατσες τους μπας και κανει αλλος τη "δουλεια"...ΚΟΤΕΣ....επισης απλητοι....ποια ναζιστικα συμβολα σε κρανοι μπατσων ειδατε?....δε σε μαθανε στο σχολειο τι ειναι ελληνικο και τι ναζιστικο....οχι βεβαια...βαραγες φουντες και το επαιζες ιστορια...ιστορια?....οχι αυτο σου ειναι αγνωστη λεξη....εισαι τοσο γελιος που βριζεις τους προγωνους σου...που εχυσαν τονους αιμα για να κατεβει η ναζιστικη σημαια και να ανεβει η ελληνικη....σε ολη τη ελλαδα....για να μπορεις εσυ τωρα να καθεσε σε μπλοκ και να λες μαλακιες ζαλιζοντας ορχεις....να πινεις το φραπε σου και να τζιβονεις το μαλι το οποιο τζιβωνει ιδη απο τη βρομια και τη μπχλα. Εκεινη πεθαναν...και ξερεις γτ πεθαναν γιατι η ρωσια δεν ειχε μπει στο πολεμο και οι κωλοαριστεροι τις παλιας ιδεολογιας σου ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ ΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ προτιμησαν να παραδωσουμε τι χωρα και αφησαν τους εθνικηστες να πεθανουν προστατευοντας την...με αλλα λογια...εκεινη επυθημουσαν να μπει η ναζιστικη σημαια στη ακροπολη...απλα για να μην πεσει σφαγη...ποιοι ειναι ναζοι ρε γελιε...μπραβο καλα το καταλαβες οσοι σηκωνουν αριστερες σημαιες και χτυπανε με μολοτοφ οτι εχουν απαναντι τους...απλα επειδη τους το ειπαν ΚΑΠΟΙΟΙ(εμεις δε θα βαλουμε τη σκατοφατσα σου...γτ εσυ εισαι ενα οργανο αλλων...δε θα εκφοβισουμε...εμεις θα καψουμε ζωντανους τους αλλους επειτα θα σου δειξουμε με γεγονοτα της αληθεια και αν δε σωζετε απο τη πληση εγκεφαλου που σου εκαναν και απο το χασις ΤΟΤΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...ετσι σου ειπαν βαλε τις φατσες αυτον που ξερουμε....να φοβιθουν και οι αλλοι...προδοτες και ρουφιανοι...ορατε στη νεολαια και με ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ προσηλητιζετε αμιαλους....ανιστοριτους...μαγκακια του ιντερνετ...ειδατε τη λαοθαλασσα των εθνικιστων ΚΑΙ φοβιθηκατε...δε ειμαστε 100-200 δεν ειμαστε το 20 % της ελλαδας που ψηφησε ΧΑ ειμαστε το 70% των ελληνων που δε καπνιζουμε χασις και πλενεται 1 φορα το χρονο...δε κατεβενουμε σε ποριες με πακιστανους που βιασαν εκλεψαν στο πακισταν τους απελασανε απο τη χωρα και εμεις τους καλοδεχτηκαμε τους καναμε προεδρους αντιρατσιστικων μαλακιων...ξερεις ποιον λεω... ναι?....ξερεις οτι κατηγορητε για 5 δολοφονιες και οτι βιασε την ιδια του τη κορη! ΣΟΚ?... ξερεις οτι βγαινει στα καναλια και λεει τα δικα του στη χωρα μας(το τσιρκο)....αν ναι και εισαι ακομα αριστερος λυπαμε...απλα γελιοποιεις τη νοημοσυνη σου...τους προγονους σου που ντρεπονται ακουγωντας σε να φωναζεις ναζιστες τους ιδεολογους εκεινων που εκαναν το χιτλερ εξωφρενων με την ψυχη τους προστατευοντας την Ελλαδα....και ταυτοχρονα ρουφας τζουρες καθαρων ναζιστων που ψυφησαν να παραδωσουμε τη χωρα αμαχητη....να βαλουμε το ναζιστικο συμβολο στη ακροπολη αλλα να εχουμε τον ελλενχο...προσεξε με....των εργοστασιων και των βιοτεχνιων...οτι να ναι ...μαλακιες δλδ....λοιπον αντε ψαξε λιγο και ασε αυτα τα μασιμενα που σου δινουνε...ΝΟΥΜΕΡΟ! ΤΖΙΒΑΤΕ!ΧΑΣΙΣΟΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ! ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλε τα ειπες ολα πολυ σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χρησιμοποιει κεφαλαια χωρις να ντρεπεται τους γιγαντες των ιντερνετσ,ΚΟΥΦΑΛΕΣ23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:02 π.μ.

    TI EGINE KLASAME???
    MH STENOXVRIESTE
    THA SAS PROSTATEYSEI H X.A.

    TO KOMMA POU LETE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΦΟΒΟΥ23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:06 π.μ.

    Bale kai counter episkepsimothtas dipla na goustaroume!!!!
    kai mou pei kanenas oti feromai antidhmokratika
    stous fasistes....
    ayta ston exomologo mono


    xixixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βασίλης Παπαδόπουλος; Αυτός δεν είναι ο ρουφιάνος δημοσιοκάφρος που γράφει στο "Βήμα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μ'αρέσει που τα φασισταριά προσπαθούσαν να μας πουν ότι ο Πλατής δε λέγεται έτσι. Για όσα είχε κανει με το webwar ένα σωρό φορές πήγε για απολογία κι ο μπαμπάκας του έγλειψε ό,τι κώλο βρήκε για να μπουν οι δικογραφίες στο αρχείο. Κότες λειράτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εκτος απο ονοματεπωνυμα,βαλτε περιοχες,διευθυνσεις να γινετε πραγματικα καλη δουλεια μεχρι τελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το άριο πρεζάκι ονομάζεται Ερμόλαος Τσαχουρίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή