Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μάκης "Tsecurator". Βορίδης: Να αντιμετωπιστούν οι καταλήψεις ως παράνομες πράξεις


Επίκαιρη ερώτηση με θέμα την αναστολή της εξεταστικής στα Πανεπιστήμια έκανε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδης.
Στην ερώτηση του ο Μ. Βορίδης αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έρχονται το επόμενο διάστημα και τις καταλήψεις μέσα στα Πανεπιστήμια ρωτώντας την
αρμόδια υπουργό Α. Διαμαντοπούλου, αν η κυβέρνηση έχει "σχέδιο αντιμετώπισης των μεθοδεύσεων αυτων"- μεθοδεύσεις αποκαλεί τις δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες των φοιτητικών συλλόγων(!)-.και αν θα αντιμετωπιστούν οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων των φοιτητών για καταλήψεις ως παράνομες πράξεις (!) προκειμένου να προβλεφθούν "αντικοινωνικές" (!) συμπεριφορές και "βανδαλισμοί"!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι, ο Βορίδης ήταν αυτός που σαν κλασικός φασίστας τραμπούκος κυκλοφορούσε με τσεκούρι στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Αθήνας το 1985, βοηθώντας τους μπάτσους στην τρομοκρατική επιχείρηση "ΑΡΕΤΗ". Επίσης, για να θυμούνται και οι πιο καινούργιοι, ο Βορίδης ήταν αυτός που στις 7 Δεκέμβρη του 2010 σε ερώτηση για τους τραμπουκισμούς των ΜΑΤ στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, απάντησε "αν πρέπει να στηρίξουμε κάποια βίαιη ενέργεια τότε ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου