Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ξύλο σε φασίστες στην Καλλιθέα

Ξύλο σε φασίστες στην Καλλιθέα ΤΩΡΑ Εδώ και δέκα λεπτά στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα έχει μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων. Υπήρχαν πληροφορίες ότι Χρυσαυγίτες ετοιμάζουν στην Καλλιθέα ντου στον κόσμο στις 25 Μαρτίου. Φαίνεται ότι κάποιοι σήμερα παρακολούθησαν γνωστούς χρυσαυγίτες της περιοχής – μαζί τους, όπως μαθαίνω είναι και η γνωστή ξανθιά χρυσαυγίτισα – και ενώ βρίσκονταν στην πλατεία, ξαφνικά μία ομάδα με κράνη και καδρόνια τους επιτέθηκε φωνάζοντας στον κόσμο που παρακολουθούσε έκπληκτος «Είναι φασίστες». Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας νεαρός χρυσαυγίτης κοντοκουρεμένος με μπότες! Αυτή τη στιγμή κάποιοι κυνηγούν κάποιους, δεν ξέρουν να μου πουν και πέφτει άγριο ξύλο. Η πλατεία Δαβάκη είναι γεμάτη από αστυνομικούς της ομάδας Δίας οι οποίοι κάνουν σωματικό έλεγχο σε νεαρούς. Το ίδιο συμβαίνει και στην πλατεία Κύπρου. Ο νεαρός χρυσαυγίτης που χτυπήθηκε στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τη συνοδεία της γνωστής υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής.
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=211670#211670


UPDATE: Μαρτυρία απο πολτικο καφενείο:

Είναι η πρώτη αστυνομική επιχείρηση που είδαμε να κατευθύνει προσωπικά ο Σάβας Χατζηπαρεασκευάς του στόχου μαζί με μπάτσους δείχνοντάς τους ύποπτους για εξακρίβωση. Σε μία περίπτωση τους έδειξε εμένα και το αγόρι μου οι μπάτσοι πλακόσανε τραβήξανε το δικό μου σε ένα περιπολικό και τον αφήσανε μετά από είκοσι λεπτά αφού δε του βρήκανε τίποτα. Ο Χατζηπαρασκευάς είτανε από πάνω τους μη τυχόν και τους ξεφύγει κάτι.




με μπάτσους τα ωά ξανά στην Καλλιθέα

από Βήχος Παναγιώτης 13:13, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012
Τα Χρυσά ωά είναι χεσμένα μετά από το ξύλο που έφαγαν προχθές αλλά ο επικεφαλής τους, ένας τύπος που έχει έρθει από την Αμερική τους επέβαλε να ξαναπάνε στην πλατεία Κύπρου στο ίδιο σημείο που τις αρπάξανε. Έτσι, λοιπόν, χθες το βράδυ κατά τις 10, 15 περίπου από αυτούς με τις μπότες και τις καράφλες μαζεύτηκαν πάλι στην πλατεία Κύπρου. Όχι μόνοι τους όμως αυτή την φορά. Λίγα μέτρα πιο πέρα καραδοκούσαν αστυνομικοί της ομάδας Δίας. Μάλιστα μετά από κάμποση ώρα κάποιοι από αυτούς πήγαν ποδαράτο μέχρι τα ωά και συζητούσαν φιλικότατα για αρκετή ώρα.



Κύριε Χρυσοχοίδη δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Σε βλέπουμε όλοι εδώ στην Καλλιθέα και καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Μετά μη μιλάς για κουκουλοφόρους ταραξίες γιατί θα τις ξαναρπάξουν τα ωά και μάλιστα από τον απλό κόσμο που χθες είχε εξοργιστεί με την προκλητική παρουσία των αυγών. Τις καλημέρες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου