Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η υστερικιά φασιστο"κάτοικος" Αγίου Παντελεήμονα Θέμις Σκορδέλη κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.


Στις 16/9/2011, τρείς Αφγανοί αιτούντες άσυλο δέχτηκαν άγρια επίθεση με δολοφονικές προθέσεις μπροστά στην οικία τους στον Αγ. Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, ο Ραχιμί Αλί , 24 ετών, να διακομιστεί εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο φέροντας βαριά τραύματα από μαχαιριές στο θώρακα. Την ίδια στιγμή ο Γολαμ Ρεζά 17 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με βαριά τραύματα στο κεφάλι. Αφού ο Αφγανός υπουργός μετανάστευσης μετέφερε το πρόβλημα στον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Χρήστο Παπουτσή, η αστυνομία για πρώτη φορά συνέλαβε τρεις από τους δράστες της επίθεσης. Ανάμεσα στους δράστες είναι και η «κάτοικος» Θέμις Σκορδέλη, κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.



Το video κυκλοφορεί από χθες το βράδυ στο διαδίκτυο΄

ΒΙΝΤΕΟ ΙΝΣΑΗΝΤ (μετά το "διαβάστε περισσότερα" για όσους δεν ξέρουν

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ..

Πυρά Άδωνη κατά της αστυνομίας.


«Τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουμε παραχαϊδέψει την αστυνομία και έχουμε δώσει πολιτική ασυλία να κάνει πράγματα που κάνουν οι εγκληματίες». Με αυτή και άλλες παρόμοιες φράσεις επιτέθηκε σήμερα κατά της αστυνομίας ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση ερώτησής του σχετικά με το κρέμασμα πανό στον Λυκαβηττό.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, διάνθισε την ερώτησή του με φράσεις οπως η παραπάνω, για να επαναλάβει αργότερα πως «η αστυνομία εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός».

Παράλληλα έκανε λόγο ότι "Η αστυνομία με τις συγκεκριμένες εκτρωματικές πράξεις σπρώχνει την πατρίδα στα τάρταρα " και εξήγησε ότι αναφέρεται στο κρέμασμα πανό στο Λυκαβηττό, αλλα και στα συχνά περιστατικά αστυνομικής βίας εναντίον ελλήνων πολιτών και μεταναστών όπως και στις "μεμονωμένες" περιπτώσεις συνεργασίας με ομάδες ακροδεξιών, πράξεις που υποβαθμίζουν όπως είπε την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό καθως και την πιστοληπτική της ικανότητα.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μπάτσοι των ΜΑΤ με ναζιστικά σύμβολα της Χρυσής Αυγής.Να τους χαίρεστε.


Μπάτσοι των ΜΑΤ με ναζιστικά σύμβολα και χαρακτικά της Χρυσής Αυγής.
«ss - ss - Μπατσοι - δικαστές» Το σύνθημα απλά μεταφέρει την πραγματικότητα.

Οι μπάτσοι το χαράζουν και στα κράνη τους…. Το ss. Τα ένδοξα και ηρωικά ΜΑΤ της χώρας μας το χαράσσουν πάνω στα κράνη τους… για να ξεχωρίζουν μεταξυ τους και να γνωρίζονται …οι φίλοι και εκλεκτοί. Οι διαλεγμένοι από τα εκκολαπτήρια αυγών του φιδιού της ελληνικής δημοκρατίας. Και ο ελληνικός λαός πληρώνει… αυτά τα καθάρματα ακόμη. Τους ντύνει και τους εξοπλίζει… για να τον δέρνουν και μάλιστα… φασίστες με βούλα.

Ο κόσμος το 'χει τουμπανο και ο κ. παπουτσής… αλλιώς δεν γίνεται να είναι εκεί που είναι.

Τέσσερις μπάτσοι των ΜΑΤ με νεοναζιστικά σύμβολα και εθνόσημα μαζί … φιγουράρουν παρακάτω. Πρόκειται για μπάτσους που χτύπησαν λυσσασμένα στις 11 Μάη 2011 την πορεία διαμαρτυρίας στην Πανελλαδική απεργία ξυλοκοπώντας δεκάδες διαδηλωτές/τριες χτυπώντας δολοφονικά και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά στο κεφάλι τον σ. ΓΚ και συλλαμβάνοντας άλλους φορτώνοντας τους τσάντες και μπουκάλια μολότοφ με τη γνωστή πια μέθοδο «Ένα δωράκι από μας»

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Πανελλαδική απεργία 11 Μάη 2011. ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1289018

(SOS) Υλικό που ισως να βοηθήσει τον νεαρό που συνελήφθει στην πορεία και προφυλακίστηκε.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1290625



Η τετραδο-μπατσοπουλιαδα που είναι στις παρακάτω φωτογραφίες… δοξάζει το νεοναζισμό και τη συμμορία της Χρυσης Αυγής και των τσοπανόσκυλων του Καρατζαφερη τιμώντας το φασισμό με αυτοκόλλητα και χαρακτικά, όχι βέβαια σε άμεσα εμφανή σημεία αλλά σε σημεια κρυφά του κράνους, όπως κοντά στο κλείσιμο της προστατευτικής ζελατίνας. Όταν κουμπώνουν δεν φαίνονται. -Ο ένας, εχεί έχει σχηματίσει το ss δίπλα στο Ελλάς επίσης πανω στο κράνος

-Ο άλλος, εχει κολλήσει σηματάκι με το μολών λαβε σε εσωτερικό σημείο στο κράνος.

-Ο τρίτος έχει χαράξει ένα AVE… πάλι πάνω στο κράνος.

-Και ο τέταρτος από την ίδια διμοιρία κοτσάρει και ένα εθνόσημο με την ελληνική σημαια για να θυμόμαστε το ποιηματάκι « Της πατρίδος μου η σημαία ….» μαζί με τα γαλόνια, αλλά χωρίς αριθμό.

Ανάλογες μπατσοομάδες με φασίστες διμοιρίτες και μάλιστα με ονοματεπώνυμο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστυνομικές επιχειρήσεις του Υπουργείου των μπάτσων.

Πριν λίγες ημέρες. Πανεκπαιδευτικό 22 Σεπτέμβρη 2011 (Δαρείος Λυκιαρδόπουλος. (Μάρτυρας υπεράσπισης ουσιαστικά της Χρυσής Αυγής και των συμμοριών της, στη δίκη φασιστών για την δολοφονική επίθεση στον Κουσουρή που ξυλοκοπήθηκε από φασισταριά με τη βοήθεια των ΜΑΤ) https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1335501#1335504

Έτσι για την ιστορία Δεν ξεχνιέται ευκολα το χαραγμένο ss στο κρανος ενός άλλου ΜΑΤατζή… που για το υπουργείου πολίτη τρομάρα τους ήταν λέει το όνομα του αστυνομικού χαραγμένο με την ανάλογη γραμματοσειρά. Τον λένε…δλδ… Χρυssή αυγή. ?

Και πιο νωπά στην μνήμη η 27η Ιουνη οπου είδαμε τα φασισταριά της ΕΘΕΛ, βλέπε μαύρο κρίνο κρατοντας μαχαίρια και λοσταρια, να φυγαδεύονται και να προστατεύονται από διμοιρίες των ΜΑΤ και ασφαλίτες και μετα να τα λένε φιλικά στα πεζούλια της βουλής.



«Ο Λαός δεν ξεχνά τους φασίστες του κρεμά» Για να το χετε στο μυαλό σας κύριοι των ΜΑΤ και εσείς κκ παπουτσή, το παλιό σύνθηματάκι. Είναι διαχρονικό.





κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

Περισσότερες φωτογραφίες ινσάηντ

Όταν η θρασυδειλία θεωρείται κατόρθωμα

Περιπολούν" οπλισμένοι στο κέντρο της πόλης, επιτίθενται στους ανύποπτους πρόσφυγες, καταγράφουν τις επιθέσεις και ανεβάζουν τα "κατορθώματά" τους στο Ιντερνετ



Κυκλοφορούν με μαχαίρια και ρόπαλα και χτυπούν "στο ψαχνό" ανύποπτους μετανάστες που κυκλοφορούν στις γειτονιές της Αθήνας. Περήφανοι για τα "κατορθώματά" τους, καταγράφουν τις επιθέσεις τους σε βίντεο και φωτογραφίες, που ανεβάζουν αμέσως μετά στο YouTube, στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι οργανωμένες επιθέσεις των μελών ακροδεξιών οργανώσεων σε βάρος μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα έχουν πυκνώσει επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό. Περισσότερα από 15 περιστατικά έχουν καταγγελθεί στην Αφγανική Κοινότητα της Ελλάδας. Επιθέσεις έχουν δεχθεί επίσης μετανάστες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, την Αφρική και αλλού.

Τα θύματα που δεν έχουν τολμήσει να μιλήσουν υπολογίζονται σε πολύ περισσότερα. Χτυπήματα έχουν αναφερθεί, πέρα από το κέντρο της Αθήνας, και σε Νίκαια, Ρέντη, Αγίους Αναργύρους και Πειραιά.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μαζική η αντιφασιστική διαδήλωση στον Ασπρόπυργο κατά των ναζιστικών πογκρόμ

Αποκρούστηκε επίθεση των νεοναζί στη πορεία με κάλυψη της ΕΛΑΣ του Χ.Παπουτσή



Μεγαλειώδη συγκέντρωση με συμμετοχή εκατοντάδων εργαζόμενων και μεταναστών διοργανώθηκε σήμερα στη Πλατεία Δημαρχείου του Ασπρόπυργου από συνδικάτα εργαζόμενων της περιοχής, την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή. Οι οργανωτές της κινητοποίησης κατήγγειλαν το ρατσιστικό πογκρόμ που οργάνωσαν νεοναζιστικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής με την πλήρη κάλυψη της Αστυνομίας στις 10-11 Σεπτέμβρη τραυματίζοντας βαριά δεκαεπτά Πακιστανούς μετανάστες και καταστρέφοντας 35 σπίτια μετά από εισβολές σε αυτά και λεηλασίες. Οι διωγμένοι μετανάστες φιλοξενήθηκαν από ρωσοπόντιους της περιοχής αποδεικνύοντας πόσο στημένη είναι η προπαγάνδα της Αστυνομίας, του Δημάρχου Ασπροπύργου για «σύγκρουση Ποντίων με άλλους μετανάστες».

Συλλογική δήλωση ολικής άρνησης στράτευσης

Μην υπολογίζετε σε εμάς!
Μας είπανε: «Πρέπει να εξακολουθήσουμε τον πόλεμο έως το τέλος, για να είναι αύριο η ειρήνη μας διαρκής». Ε, καλά, δεχόμαστε τα λόγια τους για δικά μας. Θα εξακολουθήσουμε τον κοινωνικό πόλεμο έως το τέλος, για να ‘ναι διαρκής η τελική ειρήνη, η συγχώνευση των τάξεων, η αληθινή ειρήνη ανάμεσα στον κόσμο.»
Ερρίκος Μπάρμπυς-Εναρκτήριος λόγος στο Διεθνές Συνέδριο των Παλαιών Πολεμιστών και Θυμάτων Στρατού Γενεύη 3 Απριλίου και 1 και 2 Μαΐου 1920*

Ήρθαν στα σπίτια μας και μάς αναζητούσαν. Μάς φέρανε και χαρτί επίσημο, με διαταγές μέσα. Με σφραγίδες, σήματα του στρατού, κωδικές ονομασίες, γεμάτο υπογραφές καραβανάδων. Μας ανακοίνωσαν πως έχουμε χρέος απέναντι στην πατρίδα, το έθνος, τη φυλή. Καθήκον να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσιαετούτου του τόπου. Χωρίς πολλές χρονοτριβές, να ντυθούμε στο χακί, να γίνουμε επιτέλους άντρες, να γίνουμε επιτέλους στρατιώτες .

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την Κυριακή (25/9) στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα ενάντια στα χαράτσια της κυβέρνησης


Η αγανάκτησή μας, που πλημμύρισε τις πλατείες, τώρα ξεχειλίζει! Αυτοί, που ευθύνονται για την κρίση, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας διαλύουν την κοινωνία.
Αφήνουν τα παιδιά μας χωρίς βιβλία. Κάνουν τα πανεπιστήμια εταιρείες. Δημιουργούν τουλάχιστον δύο άνεργους σε κάθε οικογένεια. Βάζουν λουκέτα παντού. Εξαπολύουν μια άνευ προηγουμένου φορολογική λαίλαπα.
Κλέβουν το βιος μας, καταστρέφουν τις ζωές μας.
Αλλά τώρα πια δεν μας φοβίζουν. Τα νέα χαράτσια, που επιβάλουν μας ενώνουν και μας εξοργίζουν.
Όλοι μαζί μπορούμε να τους στείλουμε πίσω το λογαριασμό.
Δεν πληρώνουμε για κανέναν και τίποτα.
Ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί.
Καλούμε φοιτητικά, εργατικά, επαγγελματικά και επιστημονικά σωματεία, συλλόγους, συνδικάτα, φορείς να οργανώσουν την άρνηση πληρωμών και να συντονίσουμε όλοι μαζί τις δράσεις ανυπακοής και αλληλεγγύης.

Αντιεθνικιστική συγκένρωση στη Χαλκίδα

Ανακοίνωση ατιεθνικιστών Χαλκίδας:

Στην πόλη μας η χρυσή αυγή εγκαινιάζει τα γραφεία της και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.



ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΞΙΣΜΟ.

ΕΞΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:ΟΟ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ / ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΕΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ


Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, ημέρα κινητοποίησης εργαζομένων και νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, έκανε την εμφάνιση της ομάδα νεοναζί της Χρυσής Αυγής, φωνάζοντας φασιστικά συνθήματα στο κέντρο της πόλης μας.


Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί προσβολή για τη δημοκρατική παράδοση της πόλης μας.


Οι νεοναζί όχι μόνο σπέρνουν το ρατσιστικό δηλητήριο τους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες αλλά αποτελούν απειλή για όλους μας ειδικά την περίοδο της κρίσης. Για τη μαζική ανεργία, τα λουκέτα στα καταστήματα, τη μετανάστευση των νέων ανθρώπων δεν φταίνε οι μετανάστες αλλά οι πολιτικές των κυβερνήσεων που επιλέγουν να σώσουν τις τράπεζες σε βάρος των λαών.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μέλη της «Χρυσής αυγής» βιντεοσκοπούν και δημοσιεύουν τις επιθέσεις τους εναντίον πολιτών

Εδώ είναι το βίντεο ντοκουμέντο
http://omniatv.com/blog/i-i-i-i-i-i-i-a-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-a-i-i-i-i-i-i-i-ioi-i-i-i-i-ioi-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-.html

Παρτουζες στα κεντρικα γραφεια της Χρυσης Αυγης!!


Σκανδαλο μετα απο την φωτογραφια που διερευσε στο διαδικτυο , οπου μελη της Χρυσης Αυγης παιρνουν μερος σε ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ!!

ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕΞΟΚΟΥΝΕΛΟ ΖΕΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Πώς θα γίνεις καλός ακροδεξιός "εθνικόφρων"

Τα παρακάτω δεν είναι σε καμία περίπτωση ειρωνικά ή χιουμοριστικά. Είναι ΔΕΚΑ Βήματα για να γίνεις ένας ακροδεξιός "εθνικιστής" με τα όλα σου. Και φυσικά όποιος διαφωνεί με αυτό το είδος """""εθνικισμού""""" είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΑΝΘΕΛΗΝΑΑΑΣ και θα του δείξει η χρυσή αυγή όταν θα κυβερνήσει μετά την επανάσταση... των εκλογών.




________________________ Ως γνωστόν η άκρα δεξιά δεν είναι η απόδειξη ότι το πολιτικό φάσμα που τα περιορίζει όλα στα "δεξιά" και στα "αριστερά" είναι μια μπούρδα, αλλά ο πραγματικός εθνικισμός! Πώς θα μπορούσε άλλωστε ένας εθνικιστής να μην είναι ακροδεξιός λακές επαναστάτης!

Για να γίνει όμως κάποιος σωστός ακροδεξιός πρέπει να ακολουθήσει κάποια βήματα και να ζει σύμφωνα με αυτά και ό,τι κάνει για τον "εθνικισμό" του να είναι βασισμένο σε αυτά. Για να είσαι καλός ακροδεξιός πρέπει να είσαι



1. Αντιδημοκράτης αλλά κομματόσκυλο
Ένας καλός ακροδεξιός "εθνικιστής" μισεί την δημοκρατία. Είναι υπεύθυνη για όλα τα κακά. Ο κοινοβουλευτισμός δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε μέσω αυτού. Για αυτό στις επόμενες εκλογές θα πάμε να ψηφίσουμε χρυσή αυγή, για να μπει στο κοινοβούλιο και να μη γίνει απολύτως τίποτα, όπως και όταν ο Μιχαλολιάκος βγήκε δημοτικός σύμβουλος και να μετά να το καταργήσει και τότε να αποδειχθεί ότι ο Μιχαλολιάκος είναι χειρότερος από τον Τζέφρυ και αν όντως το κάνει να πρέπει να χυθεί αίμα όταν θα καταλάβουμε πόσο ηλίθιοι ήμασταν αφού δεν θα μπορεί πια να πέσει μέσω δημοκρατικών διαδικασιών και να σωθούμε.


2. Ελληνομαλάκας
Ένας καλός ακροδεξιός πρέπει να έχει εθνική αυτογνωσία. Τι ακροδεξιός είσαι χωρίς εθνική αυτογνωσία; Οι Έλληνες ως γνωστόν υπάρχουν από το 50.000 προ Χριστού. Ο Ιησούς ήταν Έλληνας και ο θεός για αυτό θα μας δώσει πίσω τη Πόλη. Αυτή είναι εθνική αυτογνωσία.
Μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική φυλή είναι μια φυλή από μόνη της, εντελώς διαφορετική γενετικά από τα
άλλα λευκά έθνη. Λευκή φυλή δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο Έλληνες. Και πώς θα μπορούσε να δηλώσει "εθνικοσοσιαλιστής" χρησιμοποιώντας τον ξενόφερτο όρο "σοσιαλισμός"; Οι Έλληνες είναι υπερ-άριοι ΕΛ από τον Σείριο! Αλλά άμα θέλει να το παίξει "ακραίος" και επικίνδυνος δηλώνει εθνικοσοσιαλιστής. Και κάνει και κανέναν ναζιστικό χαιρετισμό ναουμ και λέει ότι είναι σπαρτιάτικος. Τι ακροδεξιοί είμαστε;


3. Μορφωμένος
Όλοι οι ακροδεξιοί είναι μορφωμένοι. Είναι περύφανει που ιναι αιλληναις. Υ φηλοι τους κάνι πολλύ γαμμάτους. Για αυτώ και ω μαίσως ακρωδαιξιώς ήνε ασταίρι στην ωρθωγραφεία. Τι και αν η γλώσσα ενός συνόλου ανθρώπων είναι εξίσου σημαντικό με τη φυλή, και κυρίως μέσω αυτών των δύο διαμορφώνεται το έθνος. Τι και αν η γλώσσα είναι μαζί με τη καταγωγή ο μεγαλύτερος συνδετικός κρίκος που έχουμε με τους προγόνους μας από την προομηρική εποχή μέχρι το '21... Για τον ακροδεξιό δεν έχει σημασία αυτό Σαίβαιτε το αίθνος κε τι φοιλοί ώπος τει γλλόσα. Ζιτο οι ελας φοιλαι!


4. Προγονολάτρης
Ο εθνικισμός δεν είναι να θαυμάζεις τους προγόνους σου και το παρελθόν του έθνους σου αλλά προπάντων να θες το καλύτερο για το έθνος σου σήμερα και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη Ελλάδα στους απογόνους σου. Ο εθνικισμός είναι πάνω απ'όλα προγονολατρεία!! Για αυτό και ένας καλός ακροδεξιός νιώθει περήφανος για αυτά που έγιναν πριν 2500 χρόνια και ας μην ξέρει καν ποια ήταν αυτά. Ο Πλάτωνας δικαιολογεί το χάλι μας ωρε Έλληνες! Και ας μην έχουμε διαβάσει κανένα βιβλίο του. Ακούτε Ευρωπαίοι; Μην μας βλέπετε που είμαστε ο πρωκτός της Ευρώπης! Εμείς έχουμε ένδοξους προγόνους ωρε!

Πάμε τώρα να κάνουμε την επανάστασή μας μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας τον καταδότη Πλεύρη να μας μιλάει για τους Έλληνες. Να πάει να γαμηθεί το παρόν. Θα ψοφήσουμε από τη πείνα αλλά δεν πειράζει! Έχουμε ένδοξους προγόνους...


5. Χριστιανός
Πάνω απ'όλα του Χριστού η πίστη η αγία! Που μην ξεχνάμε, ήταν Έλληνας! Ο χριστιανισμός είναι μέρος του εθνικισμού! Ακόμα και αν μας έκανε το μεγαλύτερο κακό μετά τους μουσουλμάνους και ακόμα και αν δεν δέχεται καν την ύπαρξη των φυλών και μας θέλει όλους παιδιά του θεού.

Όλοι όσοι λένε ότι η γη δεν δημιουργήθηκε πριν έξι χιλιάδες χρόνια και δεν παραδέχονται ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε όταν έκανε ταχυδακτυλουργικά ο θεός είναι ανθέλληνες. Όπως επίσης και όσοι ιστορικοί έζησαν πριν 2000 χρόνια και δεν έγραψαν για τον Χριστό. Μπορεί ο καλός ακροδεξιός να θαυμάζει τους αρχαίους Έλληνες λόγω των επιστημών τους αλλά όταν η επιστήμη αντιτίθεται στου χριστού τη πίστη την αγία την αμφισβητούμε. Έτσι, γιατί ήταν ο Κολοκοτρώνης, που έζησε πριν 200 χρόνια, χριστιανός και εμείς είμαστε οι νέοι Κολοκοτρώνηδες.


6. Φυλετιστής μπροστά τους συναγωνιστές του αλλά μπροστά τους άλλους αντιρατσιστής και "πατριώτης, αλλά..."
Ένας γνήσιος ακροδεξιός μπροστά τους συναγωνιστές του είναι Ο φασίστας. Βρίζει τους πάντες. Αλβανούς, Πακιστανούς, Τούρκους, "Ασιάτες Σλάβους" και όλα τα άλλα έθνη. Όσο περισσότερο κράζει τόσο πιο αληθινός ακροδεξιός είναι. Αλλά σαν καλός ακροδεξιός που σέβεται και εννοεί το πιστεύω του όταν δεν θέλει να κράζουν τον ίδιο ή να μη φάει ξύλο από κανέναν άπλυτο ή τα βρίσκει σκούρα σε μια αντιπαράθεση απόψεων τότε λέει "Εγώ είμαι ρατσιστής; Είναι ρατσισμός να αγαπάς τη πατρίδα σου; Είναι ρατσισμός να μη θες τη παγκοσμιοποίηση; Εγώ είμαι πατριώτης αλλά δεν είμαι ρατσιστής!". Αυτό είναι ακροδεξιός!!


7. Ψαγμένος στη θεωρία του εθνικιζμού
Ο καλός ακροδεξιός είναι πολύ διαβαστερός τύπος και για αυτό άλλωστε είναι όλα τα παραπάνω. Φυσικά έχει εντρυφήσει στο θέμα του εθνικισμού. Έχει διαβάσει Δραγούμη και Γιαννόπουλο. Αυτός είναι ο λόγος που αγνοεί ότι ο ίδιος ο Δραγούμης στο "όσοι ζωντανοί" έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τη φυλή στο οποίο δέχεται ότι μπορεί να είμαστε ένα κράμα φυλών, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην θέλουμε το καλύτερο για εμάς. Πράγματα που αν του τα έλεγε κανένας θα τον έλεγε "ανθέλληνα".
Γεια σου ρε διαβαστερέ ακροδεξιέ με τον Δραγούμη! Ξέρεις πολύ καλά τις θεωρίες του, ε;!


8. Ανώτερος λόγω DNA
Ο καλός ακροδεξιός έχει τέτοιο DNA που τον καθιστά ανώτερο από μόνο του. Και ας μην έχει κάνει τίποτα στη ζωή του. Και ας μην ξέρει τίποτα γύρω από το DNA και την επίδραση που έχει. Υπάρχει μόνο βιολογικός παράγοντας ωρέ Έλληνες! Δεν είναι και η παιδεία, και το περιβάλλον, και ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνει, και το με ποιους μεγαλώνει, και το σε ποια κοινωνία ζει και τα εξωτερικά ερεθίσματα και το γονιδίωμα που κάνει τον άνθρωπο αυτό που είναι. Είναι μόνο το γονιδίωμα. Για αυτό ο ακροδεξιός είναι πολύ ανώτερος επειδή είναι Έλλην.


9. Κατά βάθος χρήσιμος στη κοινωνία
Μπορεί πολλοί ακροδεξιοί να είναι άνεργοι ή να μην έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους αλλά για αυτό δεν φταίνε και αυτοί. Φταίνε μόνο οι γκζένοι που τους πήραν τη δουλειά. Λες και αν δεν υπήρχε ούτε ένας μετανάστης στην Ελλάδα θα τους έκαναν πίπες για να δουλέψουν, με το απολυτήριο λυκείου (και αν) που έχουν. Όμως ο ακροδεξιός πράγματι κάνει πολλές καλές δουλειές. Πουλάει μπρελόκ, αράζει στα γραφεία του αγαπημένου του κόμματος και βοηθάει στο να πουληθούν μπλουζάκια (και φυσικά έχει αγοράσει και μερικά για να στηρίξει το κίνημα). Μερικοί ακροδεξιοί είναι τόσο χρήσιμα άτομα που ηγούνται ακροδεξιών κομμάτων! Και έτσι βγάζουν λεφτά από εκεί, τηρώντας όλα τα παραπάνω...


10. Επαναστάτης
Όμως ο ακροδεξιός πάνω απ'όλα είναι ένας πραγματικός επαναστάτης. Ποιος αντάρτης του IRA, της ΕΟΚΑ και του '21 μπορεί να συγκριθεί με αυτόν; Θα τολμούσε ποτέ κάποιος απ'αυτούς να ψηφίσει ένα κόμμα;;; Επίσης είναι τρομερά προοδευτικός και ξέρει, όπως είπαμε, την ιδεολογία του εθνικισμού που όχι μόνο την αντιμετωπίζει σαν θρησκεία με δόγματα αλλά πιστεύει ότι όσο πιο κολλημένος στο '30 είσαι τόσο πιο εθνικιστής είσαι. Μην ξεχάσουμε την ιδιαίτερη ευφυΐα του. Συγκρίσιμη με αυτή του μέσου ΚΝίτη.

Πηγή: http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_780.html
Αυτά κάνει ένας πραγματικός ακροδεξιός. Γίνε και εσύ ένας βαρύς ιδεολόγος επαναστάτης που όλοι θα παίρνουν στα σοβαρά. Γίνε ένας πραγματικός ακροδεξιός.
μπεεεεεεεεεεεεε

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση ΜΑΤ στο κίνημα Δεν Πληρώνω-Ένας τραυματίας (ενημερωμένο)




Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στην προγραμματισμένη συγκέντρωση του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στις 20.00 σήμερα στο Σύνταγμα. Συγκεκριμένα οι τριακόσιοι περίπου συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να κλείσουν τη Λ.Αμαλίας , όμως τα ΜΑΤ τους απώθησαν με την βία , με αποτέλεσμα ένας διαδηλωτής να διακομισθεί με ΕΚ.ΑΒ στο νοσοκομείο.Τελικώς παρέμβει η Τροχαία εκτρέποντας την κυκλοφορία και οι διαδηλωτές παρέμειναν πάνω στην Λ.Αμαλίας.Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς , περίπου 300 άτομα αυτή τη στιγμή 21.00 στη Λ.Αμαλίας .Τα ΜΑΤ αποχώρησαν μέσα στο Προάυλιο της Βουλής.

Φωτογραφίες από τη χθεσινή αντιφασιστική συγκέντρωση στο Αγρίνιο



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1333896

Ρατσιστικό παραλήρημα Καρατζαφέρη

Προκλητικός για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για τα 10 χρόνια του ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ξεκίνησε την ομιλία του με μια απειλή. «Σας δίνω μια υπόσχεση, θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω αυτόν τον τόπο. Είναι θέμα χρόνου να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.



Αντιφασίστες έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο



ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

Συγκεκριμένα, χτες στις 8 το απόγευμα 70 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημάδη και κατευθύνθηκαν με παλμό προς την κεντρική πλατεία φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα και έχοντας πανό που έγραφε “ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”.

Στη συνέχεια, μέρος του κόσμου ανέβηκε στο 2ο όροφο της πολυκατοικίας και σπάζοντας την πόρτα εισήλθε στο χώρο προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ τα επίπλα που βρισκόνταν μέσα πετάχτηκαν στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Τα λάβαρα και οι σημαίες της Χρυσής Αυγής αποσπάστηκάν για να καούν στη συνέχεια στην πλατεία. Ο κόσμος που παρακολουθούσε το περιστατικό επίδοκίμαζε την κίνηση ενώ κάποιοι χειροκροτούσαν. Τέλος, ο κόσμος επέστρεψε στην πλατεία Δημάδη όπου παρέμεινε μίση ώρα περίπου μέχρι να διαλυθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ:

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Μετανάστες προς πώληση - Μεγάλα κέρδη για τα λόμπι απλά βαφτίζοντας τους μετανάστες "παράνομους" (VIDEO)



“Οι μετανάστες είναι προϊόν προς πώληση στις ΗΠΑ. Πωλούνται σε ιδιωτικές φυλακές που τους φυλακίζουν με στόχο την ανήθικη κερδοφορία τους.
Αυτά είναι τα τρία πράγμα που ΕΣΥ πρέπει να ξέρεις για την απάτη με τα λεφτά των Ιδιωτικών Φυλακών:
Τα θύματα: Οι Ιδιωτικές Φυλακές δεν ενδιαφέρονται ποιον έχουν φυλακισμένο. Με μια χρέωση 200 δολαρίων τη νύχτα ανά μετανάστη στις φυλακές τους, είναι μια κερδοφόρα απάτη που καταστρέφει οικογένειες και ζωές.
Οι “παίκτες”: CCA (Αμερικανική Εταιρεία Σωφρονισμού), το Geo Group και οι εταιρίες Διαχείρισης και Εκπαίδευσης -τα συνδυασμένα κέρδη αυτών των Ιδιωτικών Φυλακών ανέρχονται σε 5 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

Στη Χρυσή αυγή κάτι πίνουν και δε μας δίνουν

Από τη σελίδα της χ.α.: "Την Τρίτη συνελήφθη και σήμερα παραπέμπεται για απολογία στον Ανακριτή Πατρών μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς”. Στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στην Πάτρα ο “ανθός αυτός της ελληνικής νεολαίας” βρέθηκαν εγκαταστάσεις καλλιέργειας χασίς καθώς και αποξηραμένη κάνναβη περίπου 2 κιλών! Ποσότητα αρκετά μεγάλη για να προορίζεται αποκλειστικά για ιδία χρήση, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από το ότι υπήρχαν εγκαταστάσεις καλλιέργειας… Σίγουρα όμως θα πέσει στα πολύ “μαλακά” όπως έγινε και με τους υπόλοιπους της “παρέας” που συνελήφθησαν και πέρασαν από δίκη…" και "Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως οι αριστεροί “κοινωνικοί αγωνιστές” είναι δειλοί εγκληματίες και χρήστες ναρκωτικών. Εύκολα ελεγχόμενοι με καταστρεμμενο μυαλό από τα ναρκωτικά που δρουν έχοντας τις πλάτες του κομματικού ανθελληνικού κράτους που τους μαζεύει όποτε θέλει και όποτε θέλει τους αφήνει να κάνουν τη “βρώμικη δουλειά”."

Πλήρης σύμπλευση λόγου ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ. - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν είναι μόνο η χρυσή αυγή που λέει ότι η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα της Ευρώπης που έχει κουμουνισμό (καλά με τέτοιους βλάκες και αγράμματους που έχει η χ.α. δε περιμέναμε να ήξεραν τι είναι κουμουνισμός) και φυσίκα δεν είναι μόνο ο Πάγκαλος και ο Λοβέρδος αντικομουνιστές, έτσι την σκυτάλη πέρνει ο Καρατζαφύρερ ο οποίος λέει ότι η Ελλάδα χρειάζεται "αποκομουνιστοποίηση". Λογικό είναι τα αφεντικά και οι πολιτικοί εκφραστές των συμφερόντων τους σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης να εξαπολύουν με κάθε μέσο επίθεση στα αγωνιζόμενα κοινωνικά κομμάτια ειδικότερα εναντίων της αριστεράς και του αναρχικού χώρου. Και χέρι χέρι με την κυβέρνηση και τους φασίστες πάνε και οι "δημοσιογράφοι" του Αλαφούζου, που πάνε με το έτσι θέλω να κατονομάσουν ως "τρομοκρατία" την παραμικρή εκδήλωση αντισυστημικής πάλης, κάνοντας όπως πάντα τα στραβά μάτια και καλύπτοντας την πραγματική τρομοκρατία των μπάτσων και των νεοναζί.

1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου, 17 & 18 Σεπτεμβρίου, Φλοίσβος

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, γιορτή πολιτισμού, αντίστασης και αλληλεγγύης, διοργανώνεται για 1η χρονιά στην πόλη της Κορίνθου, στην πλατεία του Φλοίσβου, έξω από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Καλούμε όλους/ες, σε ένα διήμερο πολλαπλών εκδηλώσεων, για να διασκεδάσουμε με μουσικές, χορούς, και γεύσεις του κόσμου, να συζητήσουμε, να αλληλοενημερωθούμε και να χτίσουμε γέφυρες πολιτισμού, φιλίας και επικοινωνίας μεταξύ μας ως αναχώματα απέναντι στη βαρβαρότητα του ρατσισμού και της κάθε μορφής διάκρισης και αποκλεισμού.


Καθιστική διαμαρτυρία φαντάρων στο κέντρο εκπαίδευσης Αυλώνας

Πλέον το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ δε μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε ένα πιάτο ανθρώπινο φαγητό στους ένστολους δούλους που ονομάζονται φαντάροι. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η ποιότητα του φαγητού είναι άθλια ενώ η ποσότητα των μερίδων σε καμιά περίπτωση δεν αντιστοιχεί σε νέα, καταταλαιπωρημένα από την εκπαίδευση παιδιά. Στο ΚΕΝ Αυλώνας που φιλοξενεί εκτός από τους νεοσύλλεκτους στα Τεθωρακισμένα, τους συναδέλφους στις Διαβιβάσεις και στο Υγειονομικό, το τι παλιόφαγο δίνουν στους φαντάρους δεν λέγεται. Πρόσφατα, οι φαντάροι που έκαναν αγγαρεία στα μαγειρεία, αηδιασμένοι από την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτή ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας από το φαγητό και πιο συγκεκριμένα το μπριάμ, να μην φάνε γιατί κινδυνεύει η υγεία τους!

Ακύρωση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα και το ρεζιλίκι τους στην πλατεία.

Η Χρυσή Αυγή είχε προγραμματίσει εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αύρα» στη Ραφήνα για την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου. Το προηγούμενο βράδυ, Σάββατο, αντιφασίστες και αντιφασίστριες της ανατολικής Αττικής έριξαν μπογιές και τρικάκια στο «Αύρα», ώστε να πάρει ένα μήνυμα για το ποιους φιλοξενεί και να ακυρώσει την εκδήλωση.

Ο αντίκτυπος ήταν μεγάλος και το ξενοδοχείο ακύρωσε αμέσως την εκδήλωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά γεγονότων πολύ σημαντικά για τη Ραφήνα, και όχι μόνο.

Χωρίς λόγια...


Ο παρακάτω διάλογος είναι από τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου του Γ. Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη. Τον παραθέτουμε χωρίς σχόλια, άλλωστε «μιλάει» μόνος του:

Να ποιον εξυπηρετούν οι χούντες

Ο βουλευτής του κόμματος «Αληθινοί Φινλανδοί» διατύπωσε, στη σελίδα του, στο FaceBook, την άποψη ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον στρατό εναντίον όσων αντιδρούν στα μέτρα λιτότητας με διαδηλώσεις και απεργίες.
Ο Τζούσι Χαλαάχο γράφει στη σελίδα του δημοφιλούς site ότι είναι "η στιγμή για μία Χούντα που επιβάλει την τάξη στην Ελλάδα και θα τακτοποιήσει τους απεργούς και τους διαδηλωτές".






Το κείμενο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και καταιγισμό από αρνητικά σχόλια αναγκάζοντας τον Φινλανδό βουλευτή να αποσύρει το κείμενο.

"Εκείνοι που πρέπει κατάλαβαν τι εννοούσα, ίσως όμως να ήταν λάθος ο τρόπος που το διατύπωσα και το ότι το δημοσίευσα βιαστικά", εξήγησε ο Χαλαάχο. Πρόσθεσε ότι εκείνος εννοούσε ότι είναι πολύ δύσκολο το να παίρνεις αντιλαϊκά μέτρα σε μία δημοκρατία.

Οι θέσεις του βουλευτή των "Αληθινών Φινλανδών" προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και μέσα στο φινλανδικό κοινοβούλιο.



Σχόλιο: Ο φιλανδός ακροδεξιός βουλευτής απλά λέει ξεκάθαρα αυτό που ίσχυε και ισχύει। Οι χούντες εξυπηρετετούν και προστατεύουν τα συμφέροντα της αστικής τάξης και φυσικα ο στρατός είναι και αυτός ένας μηχανισμός καταστολής। Όλοι αυτοί οι "αντιστασιακοί" φασιστοβλακοελληναραδες είτε είναι πράκτορες, είτε αστοί, είτε απλά ηλίθιοι

Σκηνές φρίκης στο "κρεματόριο ζώων" που διατηρούσε ο 35χρονος σφαγέας

Έναν ξύλινο σταυρό ύψους έξι μέτρων και τριγύρω στοιβαγμένα πτώματα σκύλων που σφαγιάστηκαν σε διαφορετικές περιόδους αντίκρισαν οι δύο εθελοντές της Μ.Κ.Ο. « Ζωφόρος», που πήγαν από το Ηράκλειο Κρήτης μέχρι το χωριό Σίβα (72 χλμ.) ώστε να δουν από κοντά την σχολή, που διατηρούσε ο 35χρονος ψυχοπαθής εκπαιδευτής και σφαγέας σκύλων, την οποία και ονόμαζε «Εκπαιδευτήριο Σκύλων - Η Κορφή».



Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο Μάκης Ψωμιάδης. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ!!!

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο Μάκης Ψωμιάδης, που καλείται πλέον να λογοδοτήσει για ακόμη μία κακουργηματική κατηγορία.
Ο κατηγορούμενος ενημερώθηκε πως στη λίστα των αδικημάτων, που τον βαρύνουν, προστέθηκε και αυτό της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Ο Μάκης Ψωμιάδης ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.



Ο Ανδρέας Λοβέρδος διόρισε τη γυναίκα του στο υπουργείο Εσωτερικών - Έγγραφο ντοκουμέντο



ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 10ΕΚΑΤ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΑΠΟ 1ΕΚΑΤ.ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


Πηγή: ΠΡΕΖΑ TV

Άνοιξε το OmniaTV


Εδώ και δύο μέρες έχει αρχίσει τη λειτουγία της η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής διαδραστικής τηλεόρασης OmniaTV, όπου μπορούν να αρθρογραφούν και να σχολιάζουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, με την ανωνυμία να είναι εξασφαλισμένη. Το νέο αυτό μέσο έχει σα σκοπό να εξυπηρετήσει και να παράγει τη μάχιμη δημοσιογραφία των πολιτών, δηλαδή με λίγα λόγια είναι κάτι μεταξύ TVXS και Indymedia. Όπως λένε και οι ίδιοι, αυτό που κάνουν είναι "ειδησεογραφία πίσω από την κοινωνία και όχι πίσω από τα ΜΑΤ".

Μπορείτε να μπείτε και να το δείτε (και να κάνετε εγγραφή αν θέλετε να πείτε τη γνώμη σας) στη διεύθυνση http://omniatv.com/

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Επειδή κατα βάθος είμαστε ευαίσθητες ψυχές, μια μπαλάντα

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΥΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με περίστροφα και ρόπαλα που παρέπεμπαν σε χούλιγκανς του Ολυμπιακού, χθες ξεδιπλώθηκε στον Ασπρόπυργο ένα οργανωμένο πογκρόμ κατά Πακιστανών μεταναστών. ΟΙ τραυματίες είναι πάνω από εικοσιπέντε με τέσσερις να έχουν διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.

Μάκης "Tsecurator". Βορίδης: Να αντιμετωπιστούν οι καταλήψεις ως παράνομες πράξεις


Επίκαιρη ερώτηση με θέμα την αναστολή της εξεταστικής στα Πανεπιστήμια έκανε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδης.
Στην ερώτηση του ο Μ. Βορίδης αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έρχονται το επόμενο διάστημα και τις καταλήψεις μέσα στα Πανεπιστήμια ρωτώντας την
αρμόδια υπουργό Α. Διαμαντοπούλου, αν η κυβέρνηση έχει "σχέδιο αντιμετώπισης των μεθοδεύσεων αυτων"- μεθοδεύσεις αποκαλεί τις δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες των φοιτητικών συλλόγων(!)-.και αν θα αντιμετωπιστούν οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων των φοιτητών για καταλήψεις ως παράνομες πράξεις (!) προκειμένου να προβλεφθούν "αντικοινωνικές" (!) συμπεριφορές και "βανδαλισμοί"!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι, ο Βορίδης ήταν αυτός που σαν κλασικός φασίστας τραμπούκος κυκλοφορούσε με τσεκούρι στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Αθήνας το 1985, βοηθώντας τους μπάτσους στην τρομοκρατική επιχείρηση "ΑΡΕΤΗ". Επίσης, για να θυμούνται και οι πιο καινούργιοι, ο Βορίδης ήταν αυτός που στις 7 Δεκέμβρη του 2010 σε ερώτηση για τους τραμπουκισμούς των ΜΑΤ στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, απάντησε "αν πρέπει να στηρίξουμε κάποια βίαιη ενέργεια τότε ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Πληροφορίες για τον Νεοναζί τραμπούκο της Χρυσής Αυγής


Γίνεται αυτή η δημοσίευση ούτως ώστε να σταματήσει η φασιστική δράση του τραμπούκου ΑΜΕΣΑ.
Ο συγκεκριμένος φασίστας δημοσίευσε video με τραμπουκισμούς κατά μεταναστών και όχι μόνο. Ένα μετανάστη μάλιστα τον έριξε στα σκουπίδια βρίζοντας τον. Το ίδιο θρασύδειλο φασιστοειδές εμφανίζεται σε πολλά άλλα video (με το πρόσωπο του), παρουσιάζοντας "δράσεις" τις χρυσής αυγής πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για μέλος της. Υπενθυμίζουμε ότι το κράτος αναγνωρίζει ακόμα τη Χρυσή Αυγή ως νόμιμο κόμμα.

Ονομάζεται: Πλαπούτας Ηλίας (το Πλαπούτας δεν ξέρουμε αν είναι το πραγματικό του επώνυμο)
e-mail: plapoutas123@yahoo.gr